Ginerele lui Gigi Becali a reacționat după vestea că Teodora ar fi rămas gravidă la o lună după nuntă

gigi-becali-teodora-nunta.jpg

gigi becali alaturi de teodora si de ginerele lui la iesirea din biserica
Gigi Becali le-a dat un milion de euro mirilor la nuntă
foto: Click!

Sunt tineri, frumoși și proaspăt căsătoriți. Teodora Becali și Mihai Mincu s-au întors de curând din luna de miere, iar în presă au circulat azi zvonuri că fiica cea mare a lui Gigi becali ar fi deja însărcinată. Știrea, una frumoasă de altfel, pentru orice cuplu, a fost însă infirmată chiar de mire.

Anul 2019 se încheie cu vești frumoase în familia lui Gigi Becali. La jumătatea lunii octombrie, fiica cea mare a patronului FCSB s-a căsătorit, apoi a plecat cu soțul în luna de miere, iar acum au în plan să devină părinți. De altfel, revista Ciao! a anunțat că Teodora ar fi deja însărcinată, latifundiarul din Pipera urmând să devină pentru întâia oară bunic. Mihai Mincu, ginerele lui Gigi, a infirmat însă știrea, dar a recunoscut că și el, cât și soția lui, își doresc foarte mult copii. "Din păcate, nu este adevărat. Teodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți", a declarat Mihai Mincu pentru Click! După cum Click! a a anunțat aici, cei doi tineri s-au bucurat de o lună de miere de vis, în America și în Bora Bora.

teodora-becali-nunta.jpg

Gigi Becali și soția, fericiți și emoționați la eveniment
Foto: Instagram

Nuntă de pomină pentru fata lui Becali

Theodora (24 de ani) s-a căsătorit cu afaceristul Mihai Mincu pe 10 octombrie, iar pe data de 12 au făcut cununia religioasă. Evenimentul grandios a avut loc la Palatul Snagov și a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar atmosfera a fost întreținută de soția sa, Andra.

teodora-becali-rochie2.jpg

Teodora Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecerea de nuntă
Foto: Instagram

Fiica patronului de la FCSB a purtat două rochii de mireasă. De altfel, fericirea a fost mare nu numai pentru însurăței, ci și pentru socri. Becali a transmis că se bucură că Teodora s-a căsătorit cu Mihai și că acum are trei prințese (fetele lui) și un prinț.

Citește și:

Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

Fiica lui Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecere! A strălucit într-o ținută sexy și a avut un tort spectaculos!

Loading...

Citește și

  • Zi mare în familia lui Gigi Becali joi, 10 octombrie, atunci când fiica cea mare a patronului FCSB a pășit în fața Stării Civile alături de alesul inimii ei, Teodor, un aromân dintr-o familie înstărită. Becali și soția lui, Luminița, au fost emoționați, dar și bucuroși pentru fiica lor cea mare, Teodora, care le-a avut alături și pe una dintre surorile ei, dar și pe bunica paternă, care au reușit, cu siguranță, să îi mai domolească din emoții în această zi importantă, în care a devenit soție cu acte în regulă.

  • gigi becali alaturi de teodora si de ginerele lui la iesirea din biserica

    Gigi Becali a fost socru mic pentru prima dată, așa că nu s-a uitat deloc la bani. Darul său de nuntă a fost unul grandios: a suportat toate cheltuielile și le-a dat cadou de nuntă mirilor un milion de euro. Invitații au lăsat și ei în plicuri în jur de 700.000 de euro. Pe lângă darul de nuntă, latifundiarul a vrut să le construiască Teodorei și ginerelui său o casă lângă el, însă a fost refuzat. Motivul este unul extrem de amuzant!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1