Adevăratul motiv pentru care Gabriela Firea a fost spitalizată

gabriela-firea-medic.jpg

gabriela firea iulian brezean
Gabriela Firea şi medicul Iulian Brezean, care a tratat-o
Foto: Facebook

Absenţa Gabrielei Firea din ultima perioadă are legătură cu starea şubredă de sănătate a primarului general. Fosta jurnalistă a fost operată la Spitalul Colentina, după ce a suferit de o afecţiune gastro-intestinală acută. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea, care a mulţumit medicilor de la Spitalele Colentina şi Cantacuzino, pe pagina ei oficială de Facebook.

Gabriela Firea a suferit o afecțiune gastro-intestinală acută, care a necesitat o operație laparoscopică și tratament, potrivit unor surse avizate. Edilul Capitalei a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a avut probleme de sănătate, susținând că s-a tratat la spitalele Colentina și Ion Cantacuzino.

“Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în dumneavoastră”, a scris aceasta.

Gabriela Firea a suferiti o intervenţie laparoscopică, ce nu a necesitat o tăietură cu bisturiul, fiind considerată una din seria operaţiilor de chirurgie minim-invazivă. 

Gabriela Firea, criticată pentru că nu a mai apărut la evenimentele publice

Primarul a urmat şi un tratament, iar consiliera sa a transmis că nu va lipsi de la birou.

"Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioada. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare", a completat Gabriela Firea pe Facebook.

În ultima perioadă, ea nu a apărut la evenimente publice şi a fost criticată pentru faptul că nu a avut nicio poziţie şi nu a luat nicio măsură după ce, în ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET. 

 

Citeşte şi: 

Gabriela Firea a descoperit problemele Capitalei după doi ani în funcția de primar general și propune soluții

Gabriela Firea rămâne fără funcții în PSD! Și-a dat demisia de la șefia PSD București

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1