Gabriela Firea, primele declaraţii despre sârma din colon: "Dacă a fost o mână criminală?"

gabriela_firea.jpg

gabriela firea
Gabriela Firea a fost operată de mai multe ori din cauza unei afecţiuni gastro-intestinale
Foto: arhivă personală

Problemele de sănătate şi operţiile pe care Gabriela Firea le-a făcut la colon au cam scos-o din activitate pe fosta jurnalistă, actualmente primarul Capitalei. Despre sârma pe care i-au găsit-o medicii în colon, Firea a rupt tăcerea la Antena 3. Ea a făcut declaraţii în care a subliniat că nu exclude o mână criminală.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit marți seară, la Antena 3, despre sârma de 4 centimetri pe care medicii i-ar fi găsit-o în colon. Firea nu a exclus existența unei mâini criminale. Primarul general a subliniat că, în general, este o persoană foarte atentă cu alimentația și modul în care mănâncă, excluzând astfel posibilitatea să fi înghițit acea sârmă fără să-și dea seama.

Acest lucru s-ar fi putut totuși întâmpla, a revenit Firea, doar dacă bucata de sârmă ar fi fost foarte mică la momentul înghițirii, pentru a se mări ulterior, la contactul cu anumite substanțe din organism.

gabriela-firea-medic.jpg

gabriela firea iulian brezean
Gabriela Firea şi medicul Iulian Brezean, care a tratat-o după prima operaţie
Foto: Facebook

"Eu nu am vorbit patru luni despre această situație, bizară de-a dreptul. Bineînțeles că s-au găsit câțiva inamici din Consiliul General pentru că soțul meu a dezvăluit descoperirea acestei sârme de 4 cm. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om foarte precaut.

Există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții, de căldură sau de apropiere de anumite substanțe, facea acea sârmă mai mică sau de o anumită formă, încât să poată fi introdusă în mâncare. Medicii nu au explicație, noi nu avem explicații. Poate că vom rămâne cu această întrebare: dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Nu aș fi mâncat cu înghițituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. E posibil să fi fost redus la o mărime mai mică încât să fi putut fi introdus într-o prăjitură sau ceva de genul acesta și să nu se simtă în momentul înghițirii", a spus gabriela Firea la Antena 3. 

Gabriela Firea avea sârma în organism de câteva luni  

Primarul general a lipsit de pe scena politică în ultimele luni fix din pricina acestor probleme de sănătate care au împiedicat-o să-şi desfăşoarea activitatea. "Stările de rău au început în decembrie și au fost tot felul de intervenții, tratamente, regim alimentar. Părea că trece, o luam de la capăt și tot așa până s-a ajuns la o ocluzie. Nu vreau să fac un păcat, dar în acest moment cred c[ nimeni în situația mea nu ar exclude orice variantă. Și varianta unei întâmplări, și anume, a unui produs în care să se fi strecurat din greșeală, din eroarea unei fabrici. Dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă, inițial, în alimente, pentru că ea în colon a fost găsită desfășurată, nu strânsă. Avea 4 cm. Nu aveam cum să o înghit atât de mare. Am discutat și eu cu unele persoane care cunosc mai multă chimie și fizică decât mine și au spus că se putea, în anumite condiții, de căldură sau de apropiere de unele substanțe, să se facă mai mică și circulară, astfel încât să nu zgârie la înghițire. Iar odată ajunsă în colon, în prezența acidului respectiv, să se desfacă. Repet, ambele variante sunt la fel de plauzibile", a mai spus Gabriela Firea.

Primarul general a suferit 3 operaţii la colon, iar la finele acestei luni se pare că s-a programat pentru o nouă intervenţie chirurgicală.  

Loading...
 
 

Citește și

  • florin pandele si gabriela firea

    Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a susținut, într-un interviu pentru România TV, că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri". Primarul general ar fi refuzat să se trateze în străinătate, gândindu-se la "ce va spune lumea".

  • gabriela firea iulian brezean

    Absenţa Gabrielei Firea din ultima perioadă are legătură cu starea şubredă de sănătate a primarului general. Fosta jurnalistă a fost operată la Spitalul Colentina, după ce a suferit de o afecţiune gastro-intestinală acută. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea, care a mulţumit medicilor de la Spitalele Colentina şi Cantacuzino, pe pagina ei oficială de Facebook.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1