Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit data botezului! Cine vor fi nașii lui Iris

gabriela-cristea-tavi-clonda-familie.jpg

gabriela cristea alaturi de familie
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii micuței Iris
Foto: Viva

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a doi copii, o fetiță de doi ani pe nume Victoria Margot, și o alta, care a venit pe lume în primăvara acestui an, Iris. Cei doi și-au dorit enorm să devină părinți, iar Gabriela a trecut prin momente dificile pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. Iată că eforturile și sacrificiile făcute de Gabriela au meritat, căci acum este mama a două fetițe care îi umplu inima de bucurie. Nașterea lui Iris a decurs fără probleme, iar fosta prezentatoare Kanal D și soțul său au început să planifice detaliile privind botezul acesteia. stabilind chiar și data când va avea loc creștinarea micuței.

Gabriela Cristea și-a dorit foarte mult să devină mamă, prima sarcină lăsându-se așteptată, fosta prezentatoare Kanal D fiind nevoită să apeleze de mai multe ori la fertilizări în vitro. După eforturi îndelungate și momente de cumpănă, Gabriela a adus-o pe lume pe Bella Margot și, la scurt timp, a primit o veste care a luat-o prin surpindere: aceea că era însărcinată din nou, tot cu o fetiță. Timpul a trecut, Bella Margot a crescut, iar micuța Iris urmează să fie botezată. Tavi Clonda și soția sa planifică deja marele eveniment pentru a fi siguri că totul va decurge ca la carte. 

gabriela-cristea-familie2.jpg

gabriela cristea alaturi de sotul si cele doua fiice
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a două fetițe
Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea a dezvăluit, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Răi da' Buni" când va avea loc creștinarea lui Iris. Potrivit declarațiilor oferite de către aceasta botezul va fi organizat fie în luna august, fie în septembrie. 

Fetițele Gabrielei Cristea seamănă ca două picături de apă

Paginile de socializare ale Gabrielei Cristea sunt printre cele mai urmărite din rândul vedetelor autohtone, vedeta având grijă să împărtășească cu prietenii virtuali momentele care îi aduc zâmbetul pe buze, fie că este vorba despre o cină pregătită de soțul său atent, fie despre un instantaneu adorabil cu cele două fiice.

gabriela-cristea-victoria_0.jpg

victoria margot
Victoria Margot, fetița cea mare a soților Clonda
Foto: Instagram

Așa cum era de așteptat, fotografiile în care protagoniste sunt cele mici sunt cele mai apreciate dintre imaginile încărcate de către Gabriela. Admiratorii cuplului au constatat că Victoria Margot și Iris seamănă ca două picături de apă, iar Tavi a dezvăluit, într-un interviu recent că cele două se înțeleg de minune și că Victoria nu este geloasă pe surioara sa mai mică

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii lui Iris 

Prietenia dintre cele două cupluri devine din ce în ce mai strânsă, Gabriela și Tavi alegând ca Mădălin și Cristina să îi fie nași și lui Iris. "Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru revista Viva.

 

Citește și:

Care sunt vedetele care petrec Paștele 2019 în formulă mărită. Au devenit mămici de curând

FOTO Cât de mult seamănă fetițele Gabrielei Cristea! Fanii le-au confundat

Loading...

Citește și

  • Deși are doar o lună, cea de-a doua fetița a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este deja răsfățata familiei! Cei doi părinți sunt „topiți” după minunea lor și deja s-au gândit să îi organzeze micuței și petrecerea de botez, chiar dacă înainte să afle că este însărcinată pentru a doua oară Gabi Cristea era în planuri de nuntă. Vedeta TV a explicat că nu și-ar dori să unească cele două mari evenimente într-o singură petrecere, deoarece vrea ca micuța ei să fie în centrul atenției în ziua creștinării.

  • Fericiţi peste măsură că sunt din nou părinţi, Tavi Clonda, Adela Popescu, Roxana Ciuhulescu şi Andreea Bălan ar face orice pentru bebeluşii lor. Acum, de Paşte, nu lipsesc cadourile. Tavi Clonda are o listă de cumpărături impresionantă, căci pe lângă jucării şi rochiţe, el vrea să achiziţioneze şi o maşină cu mult mai mare, în care să încapă, la drum lung, numeroasa lui familie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1