Care sunt vedetele care petrec Paștele 2019 în formulă mărită. Au devenit mămici de curând

6_2.jpg

Tavi Clonda, cu soţia lui, Gabi Cristea, şi cu micuţa Iris ( o lună şi jumătate)

Fericiţi peste măsură că sunt din nou părinţi, Tavi Clonda, Adela Popescu, Roxana Ciuhulescu şi Andreea Bălan ar face orice pentru bebeluşii lor. Acum, de Paşte, nu lipsesc cadourile. Tavi Clonda are o listă de cumpărături impresionantă, căci pe lângă jucării şi rochiţe, el vrea să achiziţioneze şi o maşină cu mult mai mare, în care să încapă, la drum lung, numeroasa lui familie.

Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (38 de ani) sunt în al nouălea cer de bucurie, din 17 martie, de când a venit pe lume şi mezina familiei, Iris Selena, surioara Victoriei (2 ani). Tavi ne-a povestit despre pregătirile pe care le face cu ocazia Sărbătorilor Pascale: “Iepuraşul probabil o să vină mai bogat pentru părinţi, un autoturism cu şapte locuri, mult mai spaţios. Nu vrem să vindem vreo maşină, ne mai dorim una mai spaţioasă. La fetiţe o să le luăm jucării, cărţi cu animăluţe pentru că Victoria este la stadiul de învăţare. Plus hăinuţe, încălţări, tot ce le trebuie. Fetiţa cea mare a primit recent o pereche de încălţări şi le-a purtat în picioare până a adormit, este foarte fashionistă”. 

6_tavi-si-victoria.jpg

Vedetele care au devenit recent părinţi se află în febra pregătirilor pentru Sărbători. «Iepuraşul» vine, în acest an, cu mai multe cadouri

Adela Popescu (32 de ani) şi Radu Vâlcan (42 de ani) au doi băieţi, pe Alexandru (2 ani) şi pe Andrei, născut la 10 decembrie 2018. Actriţa din ”Aniela”, care de altfel este şi gazda emisiunii ”Vorbeşte lumea”, ne-a povestit despre viaţa alături de cei doi băieţi, dar şi despre apropiatele sărbători: ”Mergem cu toată familia la Şuşani (n.r. judeţul Vâlcea), îl luăm şi pe cel mic. Alexandru, fiul cel mare, e deja în grupa mare la grădiniţă, e super inteligent.

Botezul îl avem la început de mai, e tot pregătit, naşii nu sunt persoane cunoscute. Îl vom boteza Andrei. Bebeluşul e foarte cuminte, nu plânge noaptea, nu trebuie să stau lângă el secundă de secundă. Pot să-mi beau cafeluţa în linişte, să mă uit la “Vorbeşte lumea”, am timp să citesc, mă uit la seriale... Am acum o pauză pe care n-am mai avut-o de când am început eu cu serialul “În familie”. Ca acum n-am fost niciodată aşa de relaxată. E extrem de plăcut şi îmi prieşte”, a povestit Adela. 

În ceea ce o priveşte pe solista Andreea Bălan (34 ani), care a fost la un pas de moarte după ce a născut-o acum două luni pe mezina familiei, Clara, o va lăsa mai moale cu treburile casei, care au fost preluate de mama ei, dar de soţul ei, actorul George Burcea. Dar cu siguranţă va prepara un tort, aşa cum face în fiecare an, de Paşte. Apropiaţii celebrei familii ne-au spus că Andreea le va cumpăra fetelor sale, Clara (2 luni) şi Ella ( 2 ani), jucării şi articole de îmbrăcăminte, aşa cum primea şi ea de la părinţi când era mică. 

Roxana Ciuhulescu  (40 de ani) este o altă mămică care trebuie să scoată mai mulţi bani din buzunar pentru Iepuraşul de Paşte. Mai ales că anul trecut, pe 12 iulie, ea şi actualul soţ, Silviu Bulugioiu, au devenit părinţii lui Cezar. Roxana mai are o fiică, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 11 ani, din mariajul vedetei tv cu Mihai Ivănescu. Cei doi sunt implicaţi şi în ajutorare celor săraci.

”Vom avea un Paşte frumos, alături de copii, dar şi de oamenii care au mare nevoie de noi. Sunt implicată în multe acţiuni umanitare de la campanii de donare de sânge, până la ajutorarea oamenilor cu alimente, rechizite. Astăzi (n.r. 21 aprilie) alerg la Maratonul Bucharest International 10K şi fac parte şi din chipa ”Habitat for Humanity”, alerg şi strâng bani, iar aceştia vor fi donaţi companiei care construieşte case pentru cei mai puţin norocoşi”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1