Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Ce emisiune va prezenta

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea antena stars
Gabriela Cristea s-a aflat în concediu de maternitate din primăvara acestui an
Foto: arhivă personală

Gabrela Cristea revine pe micile ecrane din 21 octombrie. Prezentatoarea tv a făcut chiar ea anunţul, explicând că va fi gazda unei noi emisiuni matrimoniale. Noul format se va numi "Like a Star" şi va produs şi difuzat de Antena Stars.

Gabriela Cristea, gazda mai multor emisiuni matrimoniale în ultimii ani, va prezenta un nou format  la Antena Stars, la revenirea din concediul de maternitate. Se va întâmpla din 21 octombrie, de la ora 18:45. Emisiunea se va numi „Like a Star”, anunţă paginademedia.ro. Este vorba de un nou format în care șase fete și șase băieți vor locui împreună, într-o casă. Producția va fi difuzată de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00. Va fi la TV și sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, într-o gală.

Astfel, zilnic, în casa "Like a star", cei 12 concurenţi vor trebui să pregăteascã un moment video care să îi pună cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul căruia să îşi atingă scopul: să atragă simpatia publicului şi, implicit, un număr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram. La sfârşitul fiecărei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de gală, se va nominaliza un star al săptămânii, bazat pe votul celor din casă. Concurentul primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casă timp de o săptămână. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia să intre în casă, astfel că în toatã perioada difuzării castingul rămâne deschis.

Ce spune Gabriela Cristea despre noua emisiune  

Gabriela Cristea a intrat în luna martie în comcediu de maternitate. La acel moment, vedeta prezenta emisiunea "Te iubesc de nu te vezi" la acelaşi post tv. Locul ei a fost luat de Bianca Sârbu.

"Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătitã 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme!Va fi un experiment social interesant!”, a declarat prezentatoarea. Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars de la Kanal D, după o relație de 10 ani cu postul Dogan. Ultima emisiune pe care Gabriela Cristea a prezentat-o la Kanal D s-a numit "Te vreau lângă mine", de la care a fost înlouită de Bianca Drăguşanu.

 

Citeşte şi:

Chef după chef! Gabriela Cristea și Tavi Clonda o botează azi pe fiica lor cea mică, la două săptămâni de la nuntă

Ce problemă au avut Gabriela Cristea și Tavi Clonda înainte de a-și creștina fiica. Primele imagini de la eveniment

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1