EXCLUSIV Gabriela Cristea trage cu dinţii de scaunul de la Kanal d: “E de trei ori pe săptămână în biroul şefilor!”

gabi_cristea.jpg

gabriela cristea te vreau langa mine
Gabriela Cristea i-a lăsat locul Biancăi Drăguşanu la Kanal d
Foto: arhivă personală

Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.

Război mocnit între Gabriela Cristea (43 de ani) şi Bianca Drăguşanu (35 de ani) pe cârma emisiunii “Te vreau lângă mine!”. Fosta gazdă a show-ului îşi doreşte să se întoarcă pe sticlă, dar şefii turci par să o prefere pe Bianca Drăguşanu, actuala prezentatoare. Surse din televiziune au povestit pentru Click! că schimbarea decorurilor şi investiţia majoră de peste 100.000 de euro în noul platou ar fi fost făcute de dragul blondei, care a revenit în forţă în noul sezon. În tot acest timp, nici veterana Gabriela Cristea nu a stat cu mâinile în sân, ci şi-a tot pregătit revenirea. A anunţat de la finele lui 2017 că din ianuarie va apărea pe sticlă, a publicat un anunţ pe Facebook, dar întoarcerea tot nu s-a produs, pentru că se pare că șefii ar dori să o înlocuiască de tot cu Bianca Drăgușanu, din rațiuni pur financiare. Situaţia a devenit tensionată, mai ales că cele două rivale se evită şi nu se salută atunci când se întâlnesc. “Gabrielei Cristea nu i-a convenit încă de când era însărcinată că Bianca Drăguşanu îi va lua locul. De atunci a vorbit-o de rău şi a început să nu o salute. Nu putea să nască în direct, deci era normal ca cineva să o înlocuiască. Când Biancăi i s-a propus acest format, ea a semnat un contract pe un an şi nu au trecut decât trei luni. Gabriela Cristea face constant presiuni ca să revină. E de trei ori pe săptămână în biroul şefilor, unde se pare că negociază să se întoarcă cu tot cu soţul ei. Nimic nu mai arată cum a lăsat ea. Decorurile sunt noi, iar investiţia a fost făcută şi pentru a se potrivi cu noua prezentatoare”, au explicat aceleaşi surse.  

bianca_diamant.jpg

bianca dragusanu te vreau langa mine
Bianca Drăguşanu şi-a convins şefii că îşi merită locul la cârma emisiunii
Foto: arhivă personală

Recent, soţul vedetei a declarat că Gabriela ar trebui să revină la finele lunii. "Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum este încă în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi", a spus Tavi Clonda la un post tv.

Gabi Cristea şi-a bătut cuie în talpă din cauza soţului 

Din luna iunie, de când soţul ei, Tavi Clonda, a fost dat afară cu tot cu trupă de la emisiunea “Te vreau lângă tine”, Gabriela Cristea (43 de ani) a avut o relație tensionată cu șefii postului Kanal D. Zvonurile că și pe ea o va paște o despărţire au devenit tot mai dese, mai ales că onorariul vedetei, de aproximativ 11.000 de euro, este un efort financiar uriaș pentru orice trust media. Se pare că momentul separării de Kanal D nu este departe pentru prezentatoarea care a născut o fetiță la 23 septembrie. Surse din interiorul postului spun că vedeta are şi un plan de rezervă, în cazul în care chiar va rămâne pe dinafară. Ea ar fi purtat negocieri cu postul Antena 1, unde reality-show-urile matrimoniale au avut mereu mare succes la public. 

Loading...

Citește și

  • Foto

    Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a fost invitat în emisiunea "Răi da'Buni", în cadrul căreia a dezvăluit care sunt planurile sale în sfera profesională, cum se simte în rolul de tătic, dar și care este data în care partenera sa de viață va reveni pe micul ecran, spre bucuria admiratorilor săi.

  • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, concediu maternitate, demisie

    Pe 23 septembrie 2017, Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Cu o săptămână înainte să nască, mai precis pe 18 septembrie, i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Luni, 8 ianuarie, telespectatorii s-ar fi aşteptat să o vadă pe Gabriela pe post, iar de aici au apărut zvonurile că şi-ar fi încheiat socotelile cu locul de muncă. Nimic mai fals. Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, toată situaţia.

  • Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Bella Victoria Margot, familie, Kanal D, Te vreau langa mine, interviu, botez

    Printre gângureli de bebeluș, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au acordat, pentru click.ro, primul lor interviu în calitate de proaspeți părinți. Nu au cearcăne, din contră, strălucesc de veselie, semn că fetița lor, Victoria Bella Margot, este cel mai cuminte bebeluș din lume.

  • Bianca Drăguşanu a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine" de-a lungul mai multor luni, iar acest lucru ar putea fi definitiv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1