Gabriela Cristea, probleme cu alăptarea. Ce soluție ingenioasă a găsit vedeta

gabriela-cristea-alaptare1.jpg

Gabi Cristea, dezvăluiri după cea de-a doua naștere
Foto Instagram

Gabriela Cristea a optat pentru serviciile unui specialist în alăptare, deoarece vedeta a dezvăluit că nu se prea pricepea să facă acest lucru care este atât de benefic atât pentru ea, cât și pentru bebelușul nou-născut. Iată cât de mulțumită a fost de rezultate!

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar câteva zile, atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a lui Tavi Clonda, pe nume Iris. Primăvara a început abia acum pentru cei doi proaspeți părinți, care își pot strânge bebelușul în brațe în sfârșit, alegând un nume special pentru micuța care a venit odată cu încălzirea vremii și înflorirea copacilor.

Gabriela Cristea a apelat la serviciile unui consiler în alăptare

Cum a avut la început probleme cu alăptatul, vedeta mărturisind că nu prea știa foarte bine să facă acest lucru, Gabi Cristea a povestit despre experiența avută cu micuța ei nou-născută și a dezvăluit că a apelat la serviciile unui consilier de alăptare.

„E interesantă treaba, în sensul că până acum totul a fost relativ ok. De ce spun relativ ok? Pentru că a fost o noapte destul de grea. Când am ieşit din maternitate nu ştiam foarte bine să alăptez, dar m-am echipat cu toate pompele, biberoanele şi alte chestiuni de genul ăsta. Îmi doresc foarte tare să alăptez la sân, e foarte bine şi pentru bebeluş şi pentru mamă. Am înţeles că alăptatul la sân te slăbeşte, te aduce la forma iniţială.

gabriela-cristea-alaptare.jpg

Gabriela Cristea a dezvăluit că a apelat la serviciile unui consilier în alăptare
Foto Instagram

Am chemat un consilier în alăptare. Este foarte tare! Am crezut că e frecţie la picior de lemn…La ora 10 a venit consilierul şi din momentul acela, viaţa noastră s-a schimbat la 180 de grade. De ce? Pentru că deja am alăptat de 3 ori exclusiv la sân. Asta înseamnă că am mai consumat câteva calorii şi s-au mai dus câteva zeci de grame din greutatea mea.

Oricum, suntem foarte obosiţi după ziua de ieri. Când am ajuns acasă, totul a fost bine şi frumos. Noapte nu a fost un sfetnic foarte bun, dar ne-am mobilizat. Am zis că trebuie să fim acolo toţi. Ea mănâncă şi doarme, doar noi ne agităm. Din momentul în care consilierul de alăptare a venit, lucrurile s-au dezmeticit în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru emisiunea unde a fost până de curând moderatoare, „Te iubesc de nu te vezi”.
 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1