Tavi Clonda a povestit cum a decurs cezariana Gabrielei Cristea: «Ești eroina mea»

gabriela-cristea-a-nascut-o-fetita.jpg

Gabriela Cristea a născut o fetiță perfect sănătoasă, care va purta un nume „primăvăratic”
Foto Instagram

Gabriela Cristea l-a făcut tătic pentru a doua oară pe Tavi Clonda, care se poate mândri de acum în colo cu două fetițe. Muzicianu este în culmea fericirii după ce și-a strâns micuța în brațe și a ținut să îi facă o declarație de dragoste soției lui, care a făcut acest lucru posibil. De asemenea, Tavi a povestit și cum a decurs operația de cezariană a prezentatoarei TV.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară duminică, 17 martie, atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a lui Tavi Clonda. Primăvara a început abia acum pentru cei doi proaspeți părinți, care își pot strânge bebelușul în brațe în sfârșit și, în plus, au scăpat și de grijile nașterii în sine, în special după neplăcerile prin care a trecut Andreea Bălan în timpul operației de cezariană. 

Cum a decurs operația de cezariană a Gabrielei Cristea 

Tavi a povestit cum a decurs operația de cezariană a soției lui și care este în prezent starea prezentatoarei TV, după ce medicii i-au spus moderatoarei că nașterea bebelușului prezintă niște complicații. Cel de-al doilea copil al cuplului a fost adus pe lume la o clinică din Capitală și va purta un nume potrivit pentru perioada în care s-a născut, Gabriela și Tavi alegând o denumire de floare, Iris.

„Totul parcă a decurs mult mai ok ca data trecută. Deşi, şi data trecută a fost bine, dar a durat mai mult… sau ni s-a părut nouă. Ni s-a părut foarte uşor… şi anestezia. Totul s-a derulat foarte repede, nici nu am apucat să mă dezmeticesc că ea deja era întinsă şi cu anestezia făcută. Cu ocazia asta aş vrea să mulţumesc şi echipei de medici că au fost extraordinari şi sperăm că o să fie în continuare. A fost mult mai uşor şi a decurs totul mult mai repede”, a declarat Tavi Clonda într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

gabriela-cristea-fetita2.jpg

Gabriela Cristea se simte bine și nu a existat nicio complicație în timpul operației de cezariană
Foto Instagram

De asemenea, în mediul online, Tavi i-a făcut și o adevărată declarație de dragoste Gabrielei, după ce aceasta a născut o fetiță perfect sănătoasă și frumoasă, făcându-l pe muzician tătic pentru a doua oară.

„Astăzi a venit primavăra în viețile noastre! Mulțumesc iubitei mele soții, ești eroina mea! Mulțumesc echipei Sanador Romania pentru toată grija și atenția cu care ați avut grijă de prima noastră fetiță acum 1 an și jumătate, cât și acum de noua noastră minune, Iris”, a scris soțul Gabrielei Cristea pe rețelele de socializare. Cuplul mai are împreună o fetiță, pe Bella Victoria Margot. 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și