Gabriela Cristea negociază cu medicii nașterea fetiței ei: «Există riscul de ruptură de uter»

gabriela-cristea-nastere-fetita.jpg

Gabriela Cristea ar putea întâmpina complicații în timpul nașterii dacă doctorii nu aleg o dată favorabilă în care vedeta să aducă pe lume fetița ei și a lui Tavi Clonda
Foto Instagram

Gabriela Cristea se apropie cu pași repezi de momentul în care va deveni mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea TV s-a ocupat deja de pregătirile necesare pentru venirea pe lume a fetiței sale, însă are încă „probleme” cu data în care își va putea cunoaște, în sfârșit, bebelușa.

Invitată în platoul unei emisiuni, îndrăgita prezentatoare a show-ului „Te iubesc de nu te vezi” a oferit noi detalii despre sarcina sa și despre marele moment în care îi va aduce fetiței sale, Bella Victoria Margot, o surioră acasă. Vedeta a explicat, cu ceva timp în urmă, care sunt motivele din cauza cărora nu poate naște pe cale naturală și a detaliat în prezent subiectul în emisiunea lui Dan Capatos. 

De asemenea, Gabriela a fost sfătuită de medici să nască puțin mai devreme decât ar fi normal, cu aproximativ două săptămâni, însă ea dorește să negocieze în continuare data în care va aduce pe lume al doilea copil al ei și al lui Tavi Clonda din cauza posibilității apariției unor complicații. „Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. 

gabriela-cristea-insarcinata.jpg

Gabriela Cristea se pregătește să nască în luna martie
Foto: Captură Antena Stars

Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”, a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. 

Motivele pentru care Gabriela Cristea ar trebui să nască mai devreme

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naşte la 40 de săptămâni, aşa cum se întâmplă în mod normal. Nu este prematur, dar aşa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. 

Eu am născut prin cazariană şi prima oară şi trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operaţii… Eu nu voi avea doi ani şi, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicaţii, e bine ca naşterea să aibă loc puţin mai devreme”, a dezvăluit Gabriela Cristea în urmă cu puțină vreme. 

Loading...

Citește și