Gabriela Cristea, extenuată după cea de-a doua naştere: «Am senzaţia că nu am mai dormit de cinci ani»

gabriela-cristea-alaptare.jpg

gabriela cristea portret
Gabriela Cristea a dezvăluit că a apelat la serviciile unui consilier în alăptare
foto: arhivă personală/Instagram

Nopţile nedormite încep să-şi spună cuvântul în cazul Gabrielei Cristea. Gazda emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la Antena Stars s-a externat săptămâna trecută, dar de când a ajuns acasă, programul de alăptare cu bebeluşul din trei în trei ore i-a cam pus capac. Prezentatoarea tv a povestit că acomodarea cu micuţa Iris este grea tocmai din această cauză.

Gabriela Cristea (44 de ani) este o mămică fericită, dar extrem de obosită. Vedeta s-a externat săptămâna trecută, dar viaţa cu doi copii mici şi cu o operaţie de cezariană nu este tocmai uşoară. Bruneta s-a plâns că nu reuşeşte să se odihnească prea bine, ba chiar le-a cerut medicilor suplimente alimentare că să-i dea mai multă energie. "Oboseala se cronicizează pe zi de trece. Am fost la policlinică să-mi scot firele. Mă simt foarte slăbită. Am senzaţia că nu am mai dormit de cinci ani", a povestit Gabriela Cristea la Antena 1.

Cât s-a aflat în spital, vedeta a primit sprijinul cadrelor medicale şi al consilierului pentru alăptat, dar imediat ce a ajuns acasă a constatat că hrănitul la sân din trei în trei ore, şi pe timpul nopţii, o extenuează.

tavi_clonda-gabriela_cristea.jpg

tavi clonda gabriela cristea externare
Tavi Clonda a fost cel care s-a ocupat de externarea vedetei. I-a adus flori şi un ursuleţ de pluş
foto: Mihai Ionescu

"Medicii mi-au spus că programul de somn nu am cum să mi-l reglez, ci va fi doar o perioadă în care organismul meu se va obişnui cu această oboseală şi nu o voi mai reşimţi ca acum", a completat vedeta tv.

Gabriela Cristea a născut al doilea copil la un spital privat 

Gabriela Cristea a născut la 17 martie o fetiţă perfect sănătoasă, pe care o va boteza Iris. Na;terea nu a fost la termen, ci cu două săptămâni mai devreme, vedeta fiind în pericol de ruptură uterină. Aceasta este a doua operaţie de cezariană suferită de Gabriela Cristea la doar un an şi cinci luni de la precedenta prin care a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot.

Prezentatoarea de la Antena Stars este căsătorită cu Tavi Clonda. Cei doi s-au cunoscut la Kanal d, în platoul emisiunii "Te vreau lângă mine", pe care bruneta o prezenta  la postul turcesc.  

    

Citeşte şi:

 

Gabriela Cristea va fi nevoită să nască mai devreme. Care este motivul

Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Nu se poate opri nici în timpul emisiunii

Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea a vorbit despre momentul pe care ea și soțul ei, Tavi Clonda, îl așteaptă cu nerăbdare: venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului. Cei doi fericiți părinți vor avea tot o fetiță, iar Gabi și partenerul ei abia așteaptă să o cunoască pe cea mică. Gabriela Cristea va trece în curând din nou printr-o intervenție chirurgicală, dat fiind faptul că doctorii au decis ca aceasta să nu nască natural, ci tot prin cezariană.

  • tavi clonda gabriela cristea externare

    Gabriela Cristea s-a externat miercuri (20 martie) de la materniatea privată unde a născut în urmă cu trei zile. Soţul vedetei, solistul Tavi Clonda, a fost cel care s-a ocupat ca fetele lui să ajungă în siguranţă acasă. A pus bebeluşul într-un coş special pentru transport, iar soţiei i-a adus un buchet de stânjenei mov, flori care au o semnificaţie specială pentru cei doi fericiţi părinţi.