Fratele Ilenei Ciuculete, prima reacție după moartea cumnatului Cornel Galeș: «Îmi pare rău, dar nu uit»

frate_ileana_ciuculete.jpg

frate ileana ciuculete
Aurel Ciuculete nu-și găsește liniștea de când a pierdut-o pe sora sa
Foto: Sever Gheorghe

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, solista care s-a stins din viață pe 14 martie 2017, este șocat de moartea cumnatului său, Cornel Galeș. Bărbatul a murit într-un tragic accident de mașină, iar lui Aurel Ciuculete nici acum nu îi vine să creadă că este adevărat.

Fratele Ilenei Ciuculete, Aurel Ciuculete, a rămas mut când a aflat vestea neagră despre cumnatul lui, Cornel Galeș. ”Sunt șocat. Îmi pare rău de el, de ceea ce a pățit, dar nu pot uita ce le-a făcut mamei mele, surorii mele și copiilor ei, inclusiv mie. Mie, hai, treacă-meargă, că m-am descurcat și mă mai descurc, dar lor... Dumnezeu să fie alături de el!”, a spus Aurel Ciuculete pentru Click!.

fratele.png

ileana
Fratele și mama Ilenei Ciuclete, sfâșiați de durere, la înmormântare
foto: Click!

Aurel Ciuculete a ținut și să precizeze că doamna Doina Belu nu a fost nașa de cununie a lui Cornel și a Ilenei, ei fiind nășiți de familia Stănescu. Pe doamna Belu probabil o numeau așa, nașa de suflet, întrucât au fost foarte apropiați. ”Mioara și Nicu Stănescu au cununat-o pe sora mea cu acest personaj, în anul 1992. Domnul Stănescu a murit la vreun an-doi după, dar nașa lor, Mioara, mai trăiește”, mai spune Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete.

cornel_gales_hp.jpg

Cornel Galeș
Cornel Galeș s-a stins din viață la 57 de ani
Foto: Arhiva personală

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină

Cornel Galeș a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident de mașină petrecut în Spania, în localitatea Torrent, lângă Valencia. Avea doar 57 de ani. „Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic... Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a mai povestit Doina Belu, pentru Wowbiz.ro.

Citește și:

Melodia deprimantă pe care Cornel Galeș o asculta obsesiv înainte să moară

«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1