Fratele și mama Ilenei Ciuculete, sfâșiați de durere la căpătâiul artistei

fratele_artistei.jpg

frate
Fratele Ilenei Ciuculete, devastat de durere la capul artistei

Marți seara, Ileana Ciuculete s-a stins din viață, pe patul de spital, în brațelei celui de-al treilea soț, lăsând în urma sa un val de durere în rândul familiei, prietenilor, colegilor de breaslă, dar și fanilor. Trupul neînsuflețit al cântăreței de muzică populară a fost depus miercuri la capela Bisericii Costeasca din Chitila, unde toți cunoscuții o vor putea plânge pe artistă până sâmbătă, când aceasta va fi înmormântată.

Cel de-al treilea soț, și cel care a fost alături de artistă în toate momentele de cumpănă din timpul căsniciei lor, s-a ocupat de toate demersurile necesare. Sicriul împreună cu crucea, care-i va veghea mormântul artistei, au fost depuse la capelă.

sicriu.jpg

siciriu
Trupul neînsuflețit al Ilenei Ciuculete se află la capela Bisericii

 

În urmă cu puțin timp, prietenii și familia s-au strâns la căpătâiul artistei să-și plângă durerea. 

fratele.jpg

prieteni
Cunoscuții și familia Ilenei Ciuculete au ajuns la capelă

 

Clipele prin care aceștia trec în acest moment sunt de nedescris. Cu ochii în lacrimi și inimile sfâșiată de durere, fratele și mama câtăreței plâng la capul surorii și fiicei. Fratele artistei, Aurel, pare că nu se mai poate opri din plâns, iar bătrâna mamă abia se mai ține pe picioare, fiindu-i foarte greu, ca mamă, să-și îngoape propriul copil.

fratele.png

ileana
Fratele și mama artiste își plăng durerea la căpătâiul ei

 

Alături de familie s-a alăturat și Elena Merișoreanu, o bună prietenă și colegă de breaslă a artistei, în ochii căreia se citește disperarea. 

elena_merisoreanu.png

ileana
Elena Merișoreanu își ia rămas bunh de la colega și prietena ei, Ileana Ciuculete

 

Trupul neînsuflețit al cântăreței de muzică populară, Ileana Ciuculete este depus în capela Bisericii Costeasca, din Chitilia și va rămâne acolo până sâmbătă cânda va fi îngropată. Oricine este așteptat să își ia rămas bun și să aprindă o lumânare la căpătâiul acesteia.

cruce.jpg

cruce
Crucea care-i va veghea mormântul artistei
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1