Melodia deprimantă pe care Cornel Galeș o asculta obsesiv înainte să moară

cornel-gales-a-murit.jpg

cornel gales a murit
Cornel Gales a murit pe 1 decembrie, într-un accident de mașină

Stabilit în Spania, de mai bine de doi ani, Cornel Galeș a lăsat impresia că viața merge înainte după orice tragedie, așa că singurele știri despre el aveau legătură cu lupta în instață cu fiii Ilenei Ciuculete, pe averea artistei. Puțini știau însă că văduvul regretatei artiste se adâncise într-o depresie cumplită.

Cornel Galeș a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident de mașină petrecut în Spania, în localitatea Torrent, lângă Valencia. Avea doar 57 de ani. După moartea soției lui, Ileana Ciuculete, care s-a stins pe 14 martie 2017, acesta începuse o aprigă luptă pe moștenire cu fiii artistei de folclor, însă în paralele cu scandalul pe avere reușise să găsească și un strop de liniște în brațele Vivianei, șefa agenției de turism unde Galeș se angajase după moartea Ilenei Ciuculete. 

Iată însă că noutăți despre relația celor doi au ieșit la iveală abia ieri, 1 decembrie, după vestea morții fulgerătoare a lui Cornel Galeș. Cornel și Viviana nu mai formau un cuplu, iar singurătatea, dublată de scandalul din țară, cu fiii Ilenei Ciuculete, dar și cu fratele acesteia, au dus către cel mai nefericit scenariu: depresie. "Cornel și Viviana nu mai sunt împreună. El s-a mutat acum doi ani în Spania, însă după doar câteva luni s-a despărțit de Viviana. În România se săturase să fie tras la răspundere și pus la colț din cauza proceselor pe care le avea cu fiii Ilenei. Nu de puține ori spunea: «Ileana, ia-mă la tine»", au declarat, pentru Click!, surse din anturajul lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș asculta melodii triste care îi adânceau depresia

De altfel, o simplă privire pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș ne indică în ce stare se afla văduvul Ilenei Ciuculete. Acesta publica obsesiv un fragment dintr-o emisiune TV (vezi video), în care se discuta despre scandalul pe averea "Zânicii" lui, dar și melodia trupei Talisman, "Atât de singur", o baladă tristă, cu versuri emoționante.

Cornel nu publicase o singură dată această melodie, ci de mai multe ori, ba chiar i-a mulțumit într-un comentariu și lui Alin Oprea, solistul de la Talisman, probabil pentru trăirile pe care i le crease melodia. 

Versuri triste și emoționante

Iată refrenul melodiei "Atât se singur", lansată de trupa Talisman în anul 2002. 

"Sunt nopți întregi când plâng / Și-adorm cu tine-n gând / Plecată ești pe veci / Departe în umbre reci.
Singur, atât de singur/ Simt dureri pe care nu mai pot să le-ndur / Lacrimi, nopți în lacrimi / Și-n inima mea doar lacrimi".

Citește și:

Cornel Galeș: «Nu sunt momente grele. E pomenirea de 9 luni»

EXCLUSIV! I-am prins în vacanță! Ce bine se distrează Cornel Galeș cu șefa

 

 

Loading...

Citește și