FOTO Un an de chin pentru fiul lui Marcel Toader: «Parastasul pentru tata va fi unul restrâns»

marcel-toader-fiu.jpg

marcel toader
Marcel Toader era tare mândru de fiul lui, Max
foto: arhivă personală

Luna viitoare, se împlinește un an de la moartea fulgerătoare a omului de afaceri Marcel Toader, înmormântat în localitatea Cumpăna, din Județul Constanța. De locul de veci, pe care reporterii Click! l-au găsit îngrijit, se ocupă atât mama lui, Rădița, cât și unicul lui fiu, Maximilian (22 de ani). Ei pregătesc un parastas cu lume puțină, din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe 3 august 2019, la doar 56 de ani, Marcel Toader se stingea subit în urma unui infarct. Tragedia s-a produs în casa unui prieten, din Periș, Jud. Ilfov. Din păcate, medicii de pe ambulanța chemată la fața locului nu au reușit să-l resusciteze. Doar apropiații știau că Marcel se confrunta de ani buni cu probleme cardiace. În 2012, el suferise, timp de trei ore,  o operație pe cord, în care i s-a montat un stent la inimă. Din nefericire, el nu a urmat tratamentul prescris de medic, avea un stil de viață presărat cu petreceri nocturne, la care se mai adăugau și supărările din căsnicii, problemele financiare cu firma, dar și datoriile la întreținere, în urma cărora a pierdut apartamentul din București.

mormant-marcel-toader_3.jpg

Fotoreporterii Click! au găsit mormântul măturat, curățat de buruieni și îngrijit
foto: BLITZ

Mormântul lui Marcel Toader e îngrijit și curat

Luna viitoare, familia îi pregătește parastasul de un an. Contactat de reporterii Click!, Maximilian Toader (22 de ani), unicul moștenitor al lui Marcel, ne-a declarat: "Bunica mea se ocupă de parastas, ea știe ce trebuie sa cumpere și să dea pomană, așa cum sunt obiceiurile. Tot ea se ocupă și de mormânt, însă eu am plătit angajații cimitirului ca să aibă și ei grijă. Va fi un parastas restrâns, cu familia". Maximilian a trăit experiențe paranormale, după decesul părintelui său: ”Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo”.

1/15

Mama lui Marcel este văzută adesea la mormânt. Îmbrăcată în haine cernite, femeia își plânge fiul dispărut mult prea devreme, șterge de praf crucea de marmură, și privește cu drag fotografia fiului: ”Pe Marcel îl sunam numai seara. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și că era soare. Am aflat de la televizor că fiul meu a murit”, povestea ea, la Antena 1.

Citește și:

Ce semne stranii a primit fiul lui Marcel Toader după moartea tatălui: «Apa din pahar era consumată un sfert»

Familia e în stare de șoc. «Marcel Toader muncea și fuma mult, avea stresul banilor și își neglija sănătatea»

Marcel Toader a murit certat cu toate cele 6 femei pe care le-a iubit. Uite câte probleme a avut cu nevestele!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1