Mesajul sfâșietor scris de mama lui Marcel Toader pe coroana din flori

marcel-toader-inmormantare-mama.jpg

marcel toader inmormantare
Mama lui Marcel Toader își vechează fiul pentru ultima oară
foto: Sânziana Ionescu / Adevărul

Numai mamă să nu fii în aceste momente sfâșietoare. Rădița Toader își duce la groapă fiul, care s-a stins la numai 56 de ani, în urma unui infarct. Trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader se află în aceste momente la capela Cimitirului Central din Constanța, unde are loc slujba de înmormântare.

Zeci de coroane uriașe, oameni cerniți, lacrimi, vorbe de mângâiere pentru fiu și mamă. Chiar în aceste momente, la capela Cimitirului Central din Constanța, are loc slujba de înmormântare a lui Marcel Toader, după care cortegiul funerar se va îndrepta spre localitatea Cumpăna, de lângă Constanța, unde va avea loc înmormântarea.

coroana-marcel-toader-mama.jpg

coroana marcel toader
Coroana pe care mama lui Marcel Toader a pregătit-o pentru fiul ei
foto: Sânziana Ionescu / Adevărul

Dintre sutele de coroane trimise la capelă există una care îți dă fiori pe șira spinării. Este cea din cale și margarete, pe care scrie "Dragul mamii". Rădița Toader a ales un mesaj care te face să plângi instant: "Lacrimi calde pe inima ta rece, dragul mamii", a scris mama lui Marcel pe coroana din flori.

1/15

Prietenii și rudele care s-au strâns la capelă au numai cuvinte de laudă pentru Marcel Toader. "N-a cerut la nimeni, nimic. A murit cu demnitate. Să nu uităm că a purtat tricoul României. Nu trebuie să intereseze pe nimeni datoriile cuiva, familia are mare durere pentru aceste vorbe", ne-a declarat, printre lacrimi, Nina Niculae, verișoara primară a lui Marcel Toader. La capela de la Constanța au mai fost prezenți Silviu Prigoană, bun prieten cu Marcel Toader, fina Diana Bișinicu și soțul ei, dar și politicianul PSD Șerban Nicolae.

Știre în curs de actualizare

Citește și:

Marcel Toader a murit cu o mare dorință neîmplinită. Ce îi mărturisea fiului de ziua lui

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și