Cum a reacționat Romică Țociu când a aflat că va fi bunic: «Încă nu sunt pregătit»

romica-tociu-fiu-catalin.jpg

Cătălin, băiatul lui Romică Țociu, îl va face pe acesta bunic la începutul verii anului viitor
Foto: Arhivă Click!

Romică Țociu a primit recent una dintre cele mai fericite vești din viața sa! Îndrăgitul actor se pregătește pentru o nouă etapă a vieții sale, urmând să-și strângă în curând în brațe primul nepot. Invitat în cadrul unei emisiuni, Romică a dezvăluit care sunt gândurile sale înainte de primirea în familie a unui nou membru.

Romică Țociu va deveni bunic la 56 de ani! Cătălin, fiul de 24 de ani al îndrăgitului actor, se pregătește să devină tătic de băiețel. Vestea a bucurat întreaga familie, mai ales pe viitorul bunic, care a dezvăluit că nu se aștepta să aibă un nepoțel atât de devreme. Totuși, gândul că anul viitor, la începutul verii, își va ține în brațe primul nepoțel, îi umple sufletul de fericire lui Romică. 

romica-tociu-cornel-palade.jpg

Romică Țociu se aștepta ca partenerul său și prietenul lui bun, Cornel Palade, să devină bunic înaintea sa
Foto: Arhivă Click!

Romică Țociu, bunic la 56 de ani

„Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (soția lui Romică n.r)”, spunea îndrăgitul concurent de la „Te cunosc de undeva”, la aflarea veștii. 

Deși nu este căsătorit cu iubita lui, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani, fiul lui Romică se pregătește să devină părinte. Actorul a vorbit despre sentimentele care l-au încercat la aflarea veștii, dezvăluind modul în care a reacționat în momentul respectiv. 

catalin-si-daria-tociu.jpg

Cătălin și Daria Țociu, copiii actorului
Foto: Arhivă Click!

Cum a reacționat Romică la aflarea veștii că va fi bunic

Romică Țociu a dezvăluit cum a primit marea veste că în curând va avea un nepoțel. „Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea.. Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos.

Am băut o sticluţă de... primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (..)

Degeaba mi-ar plăcea mie, dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă. Cred că sunt vreo trei, patru ani împreună.

Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine”, a declarat Romică Ţociu la Antena Stars. 

[[{"fid":"3391756","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Cătălin îl va face în curând bunic pe Țociu ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Cătălin îl va face în curând bunic pe Țociu ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • romica tociu te cunosc de undeva

    Dubut cu dreptul al lui Romică Ţociu la "Te cunosc de undeva". Actorul de comedie a câştigat prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Romica Puceanu a fost personajul pe care Romică Ţociu l-a interpretat la Antena 1 şi pentru care şi-a făcut o schimbare radicală de look.

  • Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.