FOTO EXCLUSIV Virgil Ianţu, bodyguard pe plajă pentru fiica adolescentă

virgil_iantu_3.jpg

virgil iantu fiica iasmina
Virgil Ianţu şi fiica lui iasmina
foto: Mihai Ionescu

Taţii de fete, care parcă au în sânge să-şi protejeze enervant de mult odraslele, i-ar da dreptate lui Virgil Ianţu, surprins zilele trecute de fotoreporterii Click! extrem de agitat pe plajă. Omul de televiziune a fost ca un leu în cuşcă la malul mării, iar la o privire mai atentă am şi desluşit misterul stării de nervozitate. Frumosa lui fiică Jasmina, o adolescentă rebelă, după cum tată ei o descria cu ceva timp în urmă, se afla în valuri, iar părintele ei a stat cu ochii pe ea mai ceva ca o gardă de corp.

Virgil Ianţu are o fiică superbă, care a atras imediat atenţia pe plajă, zilele trecute, când a ieşit din mare într-un costum de baie din două piese. Jasmina are doar 14 ani, dar promite încă de pe acum să le facă concurenţă topmodelelor. De acest lucru pare să-i fie teamă şi lui Virgil Ianţu, care o păzeşte ca un adevărat bodyguard. Fix în această ipostază l-au surprins şi fotoreporterii Click! pe plajă, acolo unde de la margine, îşi privea fiica în timp ce se bălăcea. Nu ştim dacă omul de televiiune îi era cumva frică de valuri sau ca nu cumva cineva să se apropie nepermis de mult de fata lui.

 • virgil iantu
  Virgil Ianţu
  foto: Mihai Ionescu
 • virgil iantu
  Omul de televiziune a stat îmbrăcat la plajă
  Foto: Mihai Ionescu
 • virgil iantu
  Virgil Ianţu a fost un fin observator pentru fiica lui Iasmina
  foto: Mihai Ionescu
 • virgil iantu fiica iasmina
  Virgil Ianţu şi fiica lui iasmina
  foto: Mihai Ionescu
 • virgil iantu
  Virgil Ianţu, cu soţia şi fiica adolescentă pe plajă
  foto: Mihai Ionescu
 • virgil iantu familie plaja
  Virgil Ianţu, surprins într-o discuţie de familie
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6

Când adolescenta a terminat cu scăldatul, omul de televiziune a condus-o la şezlong, acolo unde se relaxa şi iubita lui Roxana. partenera de viaţă a lui Virgil Ianţu a stat la plajă îmbrăcată şi acoperită cu un prosop.

În timp ce Jasmina se ştergea de apă cu un prosop, părinţii ei îi vorbeau, de parcă îi predau o lecţie. Adolescenta i-a ascultat atentă fără să comenteze. 

Virgil Ianţu îşi adoră fiica: «Iasmina este o fată foarte mişto"

Într-un interviu recent, Virgil Ianţu povestea despre problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica lui, în vârstă de 14 ani, dar și despre soluțiile pe care el și iubita lui le-au găsit, de-a lungul timpului.

„A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi. Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă. Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Iasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, spunea prezentatorul de televiziune.   

 

Citeşte şi:

Fata lui Virgil Ianţu, pe tocurile mamei

Virgil Ianțu, mesaj pentru mama fiicei sale de ziua ei: ”Regină malefică ce otrăvește”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1