Cum se înțelege Virgil Ianțu cu fiica lui adolescentă: «E o perioadă dificilă»

virgil-iantu-fiica.jpg

Cum se înțelege Virgil Ianțu cu Iasmina, fiica lui adolescentă
Foto Instagram

Virgil Ianțu a ajuns să treacă prin perioada de care se teme orice părinte, în special tații de fete: adolescența. De la fugitul de acasă, până la uși trântite și urlete, cu toții am trecut cel puțin printr-un episod tensionat cu părinții noștri. Așa cum era de așteptat, nici prezentatorul TV nu a scăpat, însă acesta susține că știe cum să comunice cu fiica lui, Iasmina, astfel încât lucrurile să se rezolve de la sine. Iată declarațiile!

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana, sunt împreună de peste 15 ani și au și o fiică, Iasmina, însă cu toate acestea cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Aceștia își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Virgil Ianțu, despre relația cu fiica lui, Iasmina

Totuși, când te afli în postura de tată, mai ales de adolescentă, mai simți nevoia din când în când să-ți împărtășești „ofurile”. Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a dezvăluit care este relația pe care o are cu fiica sa, Iasmina, care a atins acea perioadă a adolescenței în care părinții par că ar fi cei mai mari dușmani ai noștri.

virgil-iantu-familie.jpg

Virgil Ianțu, Roxana și Iasmina au petrecut Paștele în străinătate
Foto Instagram

Despre problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica lui, în vârstă de 14 ani, dar și despre soluțiile pe care el și iubita lui le-au găsit, de-a lungul timpului, moderatorul a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat publicației Formula As. „A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi..

virgil-iantu-familie2.jpg

Virgil Ianțu are o familie frumoasă
Foto Instagram

Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă””, a declarat Virgil Ianțu.
„Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Iasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, a mai adăugat prezentatorul de televiziune.
 

 

 

Loading...
 
 

Citește și