Virgil Ianțu, mesaj pentru mama fiicei sale de ziua ei: ”Regină malefică ce otrăvește”

virgil-iantu-familie.jpg

Virgil Iantu a descris-o în câteva cuvinte pe iubita sa, într-un mesaj dedicat zilei sale de naștere

Motiv de sărbătoare în familia lui Virgil Ianțu. Roxana, iubita prezentatorului își serbează ziua de naștere, motiv pentru care acesta și-a arătat dragostea și recunoștința pentru mama fiicei lui, Jasmina, în mod public.

Virgil Ianțiu și Roxana sunt împreună de peste 14 ani și au o fiică, Jasmina, și cu toate acestea cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Ei își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Marți, 1 august, iubita sa își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care Virgil Ianțu și-a dat frâu imaginației și creativității și a scris un mesaj foarte emoționant dedicat Roxanei.

”Azi e despre ea! Ea poate fi mașteră, atunci când e călcată pe coada de Leu, regina malefică, ce cu vorba, nu cu fapta, otrăvește tot ce îi apare în cale, sau Cruella de vil, după cum se mișcă în trafic, dar și Zâna cea buna, după sufletul mare, generozitatea si bunătatea pe care le împarte cu drag tuturor, la nevoie! EA e Roxana, generalul care a făcut și face constant ordine în viața mea! La mulți ani, iubita mea!”, a fost mesajul dedicat iubitei sale, cu ocazia zilei sale de naștere.

20479609_1538776722852421_3931300743984662603_n.jpg

Iubita lui Virgil Ianțu este extrem de fumoasă
foto: Facebook

Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa sa soție, de mai bine de 14 ani. Prezentatorul o ține departe de lumea reflectorului, însă corpul ei demn de un adevărat model ar da bine pe sticlă. Cu toate că Virgil a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce a venit pe lume Jasmina, cei doi nu au ajuns nci după 10 ani în fața ofițerului stării civile.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • virgil iantu masterchef

    Discret cu viața personală, zgârcit cu aparițiile în public alături de iubita sa, Virgil Ianțu (44 de ani) face un gest surprinzător și se alătură unui proiect online pentru femeile care suferă de cancer la sân. ”Cu toții suntem afectați și cu toții trebuie să ne implicăm. Problema unei femei este și problema bărbatului de lângă ea”, a declarat artistul pentru revista Viva.

  • virgil iantu concurs tvr cultura generala

    "Vrei să fii miliardar" a scris istorie la Prima Tv, în trecut, cu Virgil Ianţu în calitate de prezentator. După mulţi ani de absenţă de pe micul ecran, vedeta revine din 17 aprilie cu acelaşi gen de format, dar la TVR.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1