Primele imagini de la cununia civilă a fiicei lui Becali! Cum au petrecut invitații

imagini-cununia-civila-fiica-lui-gigi-becali-4.jpg

Mireasa a purtat o rochie elegantă, nedecoltată, demnă pentru pretențiile religioase ale tatălui ei
Foto: Instagram

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, a pășit joi, 10 octombrie, în fața Stării Civile cu alesul său, Teodor Mihai Mincu, făcându-și tatăl mândru în marea zi. Deși a fost un eveniment restrâns, familia și apropiații fiind invitați la o petrecere după eveniment, pe rețelele de socializare au apărut și câteva imagini cu mirii și invitații.

Imediat după ce și-au unit destinele în fața legii, fericiții tineri căsătoriți alături de invitați au petrecut într-o locație selectă, la un hotel de lux din Capitală. Participanții la petrecere au dansat pe ritmuri machedoneşti, având în vedere originile mirilor, au servit preparate și băuturi alese și au sărbătorit frumos evenimentul, împreună. 

Primele imagini de la cununia civilă a fiicei lui Becali

În weekendul acesta urmează și cununia religioasă, unde sunt așteptați peste 700 de invitați, și pentru care tatăl socru se vechiculează că ar fi cheltuit o avere. 

imagini-cununia-civila-fiica-lui-gigi-becali-2.jpg

Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Capitală
Foto: Instagram

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a spus Gigi Becali în urmă cu aproape o lună.

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, are 24 de ani, și s-a căsătorit tot cu un aromân, dintr-o familie înstărită, exact pe gustul finanțatorului FCSB. La cununia civilă, mireasa a purtat o rochie lungă, mulată, cu decolteu acoperit. Pe de altă parte, mirele a ales un costum vișiniu, în stilul celor purtate de cel care i-a devenit tată-socru începând de astăzi.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • marian ursea

    În 2012 aflam despre povestea lui Marian Ursea. Băiețelul de 13 ani, din Breaza, Buzău, crescut de bunică după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil. ”De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, i-a spus atunci Gigi Becali și iată că s-a ținut de cuvânt. Marian are acum 19 ani muncește și face Școala de Muzică.

  • Ziua de marţi, 1 octombrie, a fost una de sărbătoare pentru credincioşii ortodocşi. S-a celebrat Acoperământul Maicii Domnului, ce aduce aminte de apariţia acesteia, în anul 911, în Biserica Vlaherna din Constantinopol. La Mănăstirea Plumbuita s-au adunat, cu acest prilej, mai multe VIP-uri, care s-au închinat la icoanele lăcaşului de cult, au ascultat slujba şi au dorit, pur şi simplu, să se roage astfel la Maica Domnului pentru binele celor dragi lor.