FOTO EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe: «Fetele mele îmi vor mulțumi mai târziu»

pepe.jpg

pepe
Pepe, un tătic fericit
foto: arhivă personală

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Pepe intenționa să-și vândă clubul deschis în urmă cu 3 ani, pe Calea Victoriei, și spera să obțină pe el suma de 530.000 de euro. Între timp, artistul s-a răzgândit și i-a făcut soției o surpriză colosală: a transformat clubul într-un luxos salon de înfrumusețare.

Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe (40 ani), nu vrea să trăiască doar din muzică. Cântărețul se gândește și la viitor, așa că i-a deschis soției sale, Raluca Pastramă (28 ani), un salon de cosmetică pe Calea Victoriei. Salonul este deschis în locul clubului pe care îl deținea artistul pe un spațiu mai vechi, achiziționat acum 3 ani. La un moment dat, Pepe a vrut să vândă “Rosa Maria Private Club” cu 530.000 de euro, însă pe parcurs s-a răzgândit. El a vrut ca spațiul să rămână tot în familie și atunci a deschis o altă afacere acolo, de care se va ocupa soția sa.

2_bar-2.jpg

Acesta este barul din Bucureşti, pe care Pepe a vrut să îl vândă cu 530.000 de euro

”Am 10 angajați cu care să fac treabă bună. Acum vin la mine acasă, îmi fac barba, manichiura. E spațiul meu, pe care l-am cumpărat acum 3 ani, e spațiul pe care am avut clubul. Dar, fiind probleme cu vecinii, cu gălăgia, fiind într-un bloc, am zis să nu mai deranjez pe nimeni. Aici am filmat videoclipul piesei «Sentimente intense»  și, totodată, au avut loc multe petreceri aici, era un loc de petreceri private. Este o afacere de viitor, pe care vreau să o cresc pentru fete, nu să câștig acum bani. Industria frumuseții e un domeniu la care, sincer, nu mă pricep”, a spus cântărețul la Antena Stars.

Pepe: “Fetele mele își vor face aici toate mofturile”

Contactat de Click!, Pepe ne-a spus că, ușor-ușor, începe să se obișnuiască să vorbească precum un patron de salon de înfrumusețare, dedicat în special femeilor. ”Salonul este deschis de o săptămână. Este o investiție pe termen lung, într-o zonă bună. Raluca vine aici la programări. Se ocupă și ea de salon, însă tot la grădiniță stă mai mult, iar eu pe aici. Grădinița este în zona Obor. E cea mai calitativă de acolo, iar fetele o să-mi mulțumească pe viitor. De salon ce să mai spun? Fetele mele își vor face aici toate mofturile. Chiar acum a fost aici Rosa, să-și facă niște codițe. Am luat-o cu mine la salon. Salonul este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Am amenajat aici și un spațiu pentru bărbați, pot veni să se tundă, să-și dea jos barba sau să-și facă manichiura. Femeile pot să-și facă părul, manichiura, pedichiura, dar avem și masaje și diverse tratamente pentru față sau corp. Încep să le învăț”, a declarat Pepe pentru Click! Solistul a testat și alte saloane din zonă.

2_41946304_1773526756028741_6386814139511078912_n.jpg

Pepe și Raluca au împreună două fetițe

”Am fost într-o miercuri și au zis să vin sâmbătă. Apoi, la altul de aici, m-am dus într-o marți și mi-au zis vin joi. Păi îmi deschid eu salonul meu”, ne-a mai spus Pepe. Managerul salonului este o fană de-a lui, pe care o cunoștea de dinainte. Angajații i-a găsit în urma unor postări pe Facebook, iar printre primii care au testat salonul artistului s-a numărat și fina Misha, fosta soție a lui Connect-R.

Pepe a deschis și o grădiniță

Pepe are fler în afaceri, însă duşmanul lui este timpul. În urmă cu doi ani, a cumpărat, cu credit, vila socrului său, la preţul de 450.000 €, iar la scurt timp a transformat-o într-o grădiniță privată, pe care a botezat-o cu numele celor două fiice ale lui, “RosaMaria”.

gradinita_rosa_maria_din_colentina_2.jpg

gradinita rosa maria
Grădinița pe care Pepe și-a amenajat-o în casa cumpărată de la socrul lui
foto: BLITZ

”A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu”, ne spunea Pepe în 2017.

E căsătorit de 7 ani cu Raluca

Pepe e căsătorit din 2012 cu Raluca Pastramă. Au împreună două fetițe, Maria și Alexandra Rosa. ”Suntem destul de ocupaţi. Raluca este cu grădiniţa în fiecare zi. Pregăteşte fetiţele, Maria (7 ani) e în clasa întâi, iar Rosa (4 ani şi jumătate) merge la grădiniţă, apoi se ocupă de tot ce e acolo. Avem peste 40 de copilaşi, mese asigurate, personal calificat, vă daţi seama că e treabă serioasă”, spunea Pepe pentru ziarul Click! în urmă cu un an.

Citește și:

EXCLUSIV Accesoriul de 10.000 de euro de care Pepe nu se mai desparte. Are legătură cu fiicele lui

Pepe şi soţia «se bat» în afaceri

 

 

Loading...

Citește și