Pepe şi soţia «se bat» în afaceri

2_gradinita-2.jpg

Grădiniţa privată a fost deschisă în toamna lui 2017 şi merge de minune. Raluca, soţia lui Pepe, este mână de fier

În familia lui Pepe nimeni nu stă degeaba! Deşi au o situaţie financiară foarte bună, şi el, şi nevasta, Raluca, trag cot la cot de afaceri şi se îngrijesc împreună de fetiţele lor. Artistul este implicat în activitatea muzicală şi se ocupă de un bar, iar soţia sa este ocupată cu grădiniţa din zona Obor.

Din primăvara acestui an, după ce a fost jurat în emsiunea ”Next Star”, la Anatena 1, Pepe (38 de ani) nu a mai fost implicat în nici un proiect tv. Însă acest lucru nu l-a întristat, dimpotrivă, artistul a avut mai mult timp să se ocupe de proiectele personale şi de afaceri, în speţă de un bar pe care îl deţine de ceva timp pe Calea Victoriei, în apropiere de Ateneul Român.

2_bar-2.jpg

Acesta este barul din Bucureşti, pe care Pepe a vrut să îl vândă cu 530.000 de euro. Acum se ocupă de el şi organizează petreceri acolo

După cum se ştie, clubul ”RosaMaria Private Club” figura pe site-urile de vânzare, iar Pepe cerea 530.000 de euro pe el. Îl vinde pentru că nu se mai putea ocupa de el. ”Am renunţat, pentru că nu am timp. Ca să faci ceva să meargă, trebuie să te implici”, ne spunea celebrul cântăreţ în luna iunie. Iată că la aproape cinci luni de atunci, lucrurile au luat o altă întorsătură. Artistul şi soţia sa, Raluca (27 de ani), s-au sfătuit şi au ajuns la concluzia că e mult mai bine să renunţe la ideea de a vinde clubul şi să se implice împreună pentru profitul afacerilor lor, mai ales că au timp. Şi iată că discuţia a dat roade, iar Pepe şi Raluca se ”bat” în business-urile familiei. El este ocupat cu concertele şi se ocupă de bar, iar bruneta, de grădiniţa ”Rosamaria”, din zona Obor şi, împreună, de cele două fetiţe ale lor.

”Suntem destul de ocupaţi. Am concerte, am şi barul, pentru că nu l-am mai vândut, mă ocup de el. Merge bine şi îl închiriez pentru petreceri private. Raluca este cu grădiniţa în fiecare zi. Pregăteşte fetiţele, Maria (6 ani) e în clasa zero, iar Rosa (3 ani şi jumătate) merge la grădiniţă, apoi se ocupă de tot ce e acolo. Avem peste 40 de copilaşi, mese asigurate, personal calificat, vă daţi seama că e treabă serioasă”, a  declarat Pepe pentru ziarul Click!

Acum sunt în pregătiri pentru serbările de Crăciun, dar şi pentru petrecerile de la club, şi au deja planurile bine stabilite. Cu o activitate atât de intensă, Pepe nu se mai gândeşte la al treilea moştenitor. ”E devreme pentru al treilea copilaş. Este destul de greu, mai ales că noi nu avem bonă. Vom vedea”, ne-a mai spus Pepe.

Câștiguri fabuloase din tv

2_41946304_1773526756028741_6386814139511078912_n.jpg

Pepe și Raluca au împreună două fetițe

Pentru Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, planetele s-au aliniat perfect în ultimii ani. S-a însurat, a devenit tată, iar în carieră îi merge mai bine ca oricând. La un concert câştigă de la 2.500 de euro în sus, iar în televiziune şi-a negociat contracte babane. Sursele noastre spun că doar de la “Te cunosc de undeva!” s-ar fi ales cu 30.000 de euro. A avut două contracte cu Antena 1: unul la emisiunea „Next Star”, unde a fost jurat alături de CRBL, Dorian Popa şi Alina Eremia, iar celălalt la show-ul „Te cunosc de undeva!”, emisiune de transformări unde a făcut echipă senzaţională cu Maria Buză.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1