Pepe îşi vinde clubul cu 530.000 de euro

p12-neata-1.jpg

Pepe a băgat sute de mii de euro într-un club pe care l-a pus la vânzare

Pepe are fler în afaceri, însă duşmanul lui este timpul. Acesta este şi motivul pentru care şi-a scos la vânzare clubul aflat în Centrul Capitalei, pe care-l deschisese de doar câteva luni. Vrea 530.000 € pe el şi se pare că a şi găsit un client cu care urmează să facă tranzacţia. ”Dacă nu te implici, nu merge”, ne-a spus artistul.

În muzică este la fel ca şi în business: când munceşti ­şi-ţi dedici tot timpul, atunci poţi să culegi şi roadele! Iată că Pepe a pus afacerea pe ultimul loc şi nu a reuşit să-şi recupreze nici 5 la sută din investiţie, darămite să se mai gândească la profit.

Anul trecut, împreună cu soţia sa Raluca, a decis să-şi multiplice activităţile financiare şi, pe lângă grădiniţa pe care o au împreună în strada Silvia şi care poartă numele celor două fiice, au pus bazele unui club căruia i-au dat aceeaşi denumire.

p22-neata-2.jpg

Artistul și soția sa Raluca au două fiice, iar vara aceasta vor avea o scurtă vacanță în țară

 

”RosaMaria Private Club” se numeşte localul situat pe Calea Victoriei, în apropiere de Ateneul Român şi în care a băgat o căruţă de bani. Doar sala are o suprafaţă de 179m², 3 separeuri, o scenă, iar Pepe a investit sute de mii de euro în dotări şi modernizare: două baruri, frigidere şi ladă frigorifică, scenă completă cu microfoane, stative, cabluri pentru karaoke, sistem de ventilaţie, sisteme de lumini speciale, băi şi alte facilităţi pentru care nu s-a zgârcit la bani.

În primăvara anului trecut, Pepe a inaugurat clubul cu o petrecere în cinstea nevestei care a împlinit 26 de ani.

p32-neata-3.jpg

Aceasta este locația pe care Pepe o vinde și cere 530 de mii de euro

 

A angajat o echipă care să se ocupe de tot. Ba, mai mult, Pepe s-a gândit să-i dea locului şi utilizări suplimentare, aşa că ”RosaMaria Private Club” putea fi închiriat de doritori pentru filmări, şedinţe foto, evenimente private contra unor sume între 500 şi 1.000 de euro.

Din păcate, treaba nu a mers! Pepe era nevoit să vină cu bani de acasă, aşa că a luat o hotărâre înţeleaptă, şi anume să-l vândă. Locaţia modernă figurează de două luni pe siteurile de anunţuri cu un preţ de vânzare de 530.000 €. Timpul a fost duşmanul lui Pepe, iar el a recunoscut că nu se putea ocupa de acest business.

p42-neata-4.jpg

Pepe a băgat aici aparatură de ultimă generație

 

”Am renunţat pentru că nu am timp, am foarte multe pe cap. Ca să faci ceva să meargă, trebuie să te implici şi să fii acolo de dimineaţa până seara, ori eu am un program care mă solicită foarte tare şi nu mai puteam să ţin frâiele clubului. Unei astfel de afaceri trebuie să-i dai toată atenţia. Ceea ce eu nu am făcut. Eu am deja nişte clienţi cu care am discutat şi probabil urmează să facem tranzacţia. Am alte planuri cu banii pe care-i voi lua, însă nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Ionuţ Pascu, alias Pepe.

p52-neata-5.jpg

Clubul este situat în centrul Capitalei

 

Îndrăgitul artist şi-a cam luat gândul şi de la vacanţe din cauza activităţii. ”O să avem nişte vacanţe mici. Săptămâna trecută am terminat cu evenimentele şi apoi urmează seria concertelor, în plus suntem ocupaţi de dimineaţă până seara şi cu grădiniţa”, a mai spus latino loverul.

Pepe are o grădiniță privată care-i aduce bani frumoși

În primăvara anului trecut, Pepe a cumpărat, cu credit, vila socrului său, la preţul de 450.000 €, iar la scurt timp a transformat-o într-o grădiniță privată, pe care a botezat-o cu numele celor două fiice ale lui, “RosaMaria”.

p62-neata-6.jpg

Anul trecut, familia Pascu și-a deschis o grădiniță privată

”A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, ne spunea Pepe anul trecut.
Loading...
 
 

Citește și