FOTO Ce meniu de 5 stele a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței ei!

gabriela-cristea-botez-fetita.jpg

Gabriela Cristea pregătește intens botezul micuței Iris
Foto: Instagram

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se apropie cu pași repezi de două evenimente importante în viața lor. Cei doi soți urmează să-și boteze fetița cea mică, pe Iris, și să organizeze și cununia lor religioasă în scurt timp, fiind de la sine înțeles că partenerii sunt în „focurile” planificărilor.

Cum întotdeauna un părinte își pune pe primul loc copilul și abia mai apoi se gândește și la el, Gabi Cristea s-a apucat prima oară să planifice botezul fetiței ei, ce va avea parte de slujba de creștinare în luna septembrie, pe 6. Micuța va fi răsfățata zilei, având în vedere petrecerea orgnizată de părinți, dar și cadourile pe care le va primi de la nașii Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Pentru cununia ei religioasă, prezentatoarea tv a dezvăluit că nici măcar nu a reușit să aleagă meniul. 

gabriela-cristea-fetite.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună 2 fetițe: Iris și Victoria
Foto: Instagram

Thea Iris Selena este încă micuță și nu știe cum stă treaba cu mâncărurile sofisticate, însă părinții ei vor ca la petrecerea ei de botez meniul să fie unul de 5 stele, iar invitații să plece de la eveniment cu amintirea acestuia în gând. Astfel, printre preparatele cu care se vor delecta aceștia se numără băuturi rafinate și mâncăruri sofisticate, însă nici locația nu se lasă mai prejos. Botezul va avea un program artistic spectaculos, într-un cadru cu design aparte.

meniu2.jpg

Micuța Iris va avea un meniu pe cinste la botez

Cum va arăta meniul de la botezul fetiței Gabrielei Cristea 

Pulpă de raţă, cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, roast beef cu sos Remoulade sau filé de porc cu sos de Prune sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitaților. Cei doi soți au făcut degustări înainte de alegerea meniului, însă felul de mâncare de care s-au îndrăgostit a fost pulpa de rață servită cu garnitură de cartofi Dauphinoise, varză caramelizată și sos de fructe de pădure. 

meniu1.jpg

Așa va arăta una dintre mâncărurile cu care se vor delecta invitații

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor, Gabriela si Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate, însă s-au decis asupra celor sofisticate și savuroase, care alcătuiesc un meniu modern, menit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. De asemenea, tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul, cât si design-ul, care va fi, bineînțeles, în ton cu tema petrecerii, organizate la Jubile.

meniu3.jpg

Gabriela Cristea a ales numai specialități culinare pentru petrecerea de botez a fetiței ei

 

Loading...

Citește și

  • Dieta cu care Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme

    Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc pentru un moment important al vieţii lor: vor deveni, oficial, soţ şi soţie. Îndrăgita prezentatoare TV vrea ca momentul să fie impecabil, iar ea să arate perfect, de aceea ţine o dietă destul de strictă. Rezultatele însă se văd. A slăbit 12 kilograme până acum.

  • Tavi Clonda pare mult mai fericit și împlinit de când a devenit tătic pentru a doua oară, însă această nouă etapă din viața sa a venit la pachet și cu câteva provocări. De când partenera lui de viață, Gabriela Cristea, a adus-o pe lume pe mezina familiei, micuța Iris, cuplul a avut emoții cu privire la marea întâlnire dintre cele două surioare, soții mai având o fetiță, pe Victoria.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1