Gabriela Cristea, pregătiri de nuntă pe ultima sută de metri: «Încă nu am ales meniul»

tavi-clonda-gabriela-cristea-vacanta.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în febra pregătirilor de nuntă
Foto Instagram

Chiar dacă lumea se gândește la vacanțe exotice și concecii pe cele mai frumoase plaje, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, nu se pot gândi momentan la astfel de „frivolități”, având în vedere că în scurt timp cei doi vor face, la începutul lunii septembrie, două petreceri importante în viața lor de familie: botezul fiicei lor cea mică și cununia lor religioasă.

Cei doi soți urmează să-și boteze fetița cea mică, pe Iris, și să organizeze și cununia lor religioasă în scurt timp, fiind de la sine înțeles că partenerii sunt în „focurile” planificărilor, pentru ca cele două petreceri să iasă exact așa cum și-au imaginat.

„E alergătură multă la nuntă, aşa că eu mă relaxez la probă. Nu este rochia mea, a mea va fi surpriză. Mai avem timp pentru rochia de botez. Încă nu am ales meniul, doar la botez am ales, acum nu ştim ce măncăm. Cumpăr nişte mici, văd eu ce le dau să mănânc, dar noi dăm petreceri la care oamenii se distrează”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios

„Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă. Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu, simplu.”, a spus Gabriela Cristea. 

Fericiții părinți au intrat în febra pregătirilor pentru două dintre cele mai frumoase și emoționante evenimente din familia lor. Dornici de o locație specială, unde să-și sărbătorească din plin iubirea și bucuria venirii unui nou membru în familie, cei doi au ales o locație specializată în astfel de evenimente și au stabilit că petrecerea va avea loc la începutul lunii septembrie.

„Căutăm o locație frumoasă, un spațiu generos. Vor fi mulți copii, desigur. Am fost acolo (la locație n.r) de multe ori, inclusiv la botezul Petrei (n.r. fiica nașilor, Cristina Siscanu și Mădălin Ionescu). Am fost impresionați de fiecare dată de locație și de profesionalismul oamenilor, așa că alegerea a fost simplă”, a declarat Gabriela Cristea.

Loading...
 
 

Citește și