Prima imagine cu fetița nou-născută a Gabrielei Cristea. Cât de adorabilă e Iris!

gabriela-cristea-poze-familie-viva.jpg

Imagine adorabilă de familie!
Foto: Viva

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit recent părinți pentru a doua oară, iar de atunci cei doi parteneri pare că au atins un nou nivel al fericirii. Acest lucru se poate observa și în noile poze de familie ale celor doi soți, unde apare și micuța și adorabila Iris. Iată imaginile!

Dacă până în prezent mezina familiei nu și-a făcut „apariția” în mediul online decât cu spatele sau în carucior, iată că acum soții au fost pregătiți să-și arate minunea întregii lumi.

Cum arată fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

În cadrul unui pictorial oferit revistei Viva, fotograful a imortalizat un portret superb de familie, iar micuța Iris a fost cea care „a furat” toată atenția, având în vedere că în imaginea în cauză apare pentru prima oară chipul fetiței. La doar câteva săptămâni după ce a născut pentru a doua oară, mămica Gabriela este din nou în formă și pregătită să cucerească lumea pentru fetițele ei, Victoria și Iris, aceasta din urmă având doar o lună.

gabriela-cristea-tavi-clonda-si-iris.jpg

Prima imagine cu chipul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, Iris
Foto: Viva

Vedeta a povestit, pentru sursa anterior menționată, cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit din nou mamă. „Experiența de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experiență nouă pentru care tu crezi că ești pregătit, dar, de fapt, niciodată nu ești suficient de pregătit. Iar experiența cu doi copii este una despre care aș putea să vorbesc cinci zile de aici înainte.

gabriela-cristea-familie2.jpg

Gabriela și Tavi radiază de fericire de când li s-a mărit familia
Foto: Arhivă personală

Nu e ușor, e chiar destul de complicat, pentru că una plânge, cealaltă vrea de mâncare, una doarme, cealaltă vrea joacă, și așa mai departe, dar important este că, la sfârșitul zilei, ești foarte mulțumit când te duci și le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm și când, în sfârșit, ai timp pentru tine”, a declarat Gabriela Cristea.

Deși nu e ușor cu doi copii, prezentatoarea TV s-a obișnuit cu rolul de mămică și trăiește acum din nou primele sentimente care au încercat-o atunci când a născut pentru prima oară. „Nu mai este chiar atât de complicat la al doilea copil, față de cum a fost la primul, pentru că mi-au dispărut temerile, mi-au dispărut multe dintre angoase (nu chiar toate, completează și Tavi).

Iar ajunsul la spital când ai un copil nou-născut sau mititel face parte din cotidian. Nici răcelile și nici faptul că a făcut un pic de febră nu ne mai sperie atât de tare cât ne-au speriat prima dată la Victoria”, a mai adăugat ea.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1