Fosta soacră a lui Cristian Borcea, «bona» perfectă în America. Ce mari au crescut copiii Alinei Vidican

vidican.jpg

alina borcea
Alina Vidican și copiii ei din mariajul cu Cristi Borcea
Foto: arhivă personală

Alina Vidican, mutată în America după divorţul de Cristian Borcea de acum trei ani împreună cu cei doi copii ai săi, are o legătură strânsă cu familia din România. Nu mai departe de acum o lună şi jumătate, blondina le-a intermediat celor mici o întâlnire cu bunicii de la Timişoara, recent aceştia întorcându-le vizita, la Miami, acolo unde cei mici locuiesc cu mama lor.

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a luat cei doi copii și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a început o viață nouă. Alexandru și Gloria au venit în România, la bunici, în această vară unde au  avut parte de mult răsfăț. Distracţia cu buicii continuă şi în această toamnă, căci mama Alinei Vidican, Mariana, a zburat peste Ocean pentru a sta cât mai mult cu cei mici şi pentru a fi un sprijin pentru fiica ei, căci nu e uşor deloc să fii o mamă singură. Mariana Vidican a petrecut cât e ziua de lungă la piscină cu micuţii şi le-a făcut toate poftele, aşa cum numai o bunică ştie cum să-şi răsfeţe nepoţeii.   

mariana.jpg

mariana vidican nepoti
Mama Alinei Vidican se află în America unde profită de vremea frumoasă cu nepoţii săi
Foto: arhivă personală

Alexandru, în vârstă de 7 ani, și Gloria, în vârstă de 4 ani au crescut văzând cu ochii și seamănă foarte mult cu mama lor. Micuții au parte de o educație aleasă și multă iubire din partea familiei.

Alina Vidican și-a schimbat viața la Miami

"Alina i-a lăsat pe copii în grija părinţilor ei şi în această vară. Gloria şi Alex sunt foarte fericiţi, stau destul de mult prin Timişoara, acolo unde se află şi verişoara lor. Sergiu, fratele Alinei, are şi el o fetiţă, ei se înţeleg de minune. Merg şi la Bucureşti, dar un pic mai rar. Când vor ajunge acolo se vor întâlni cu Patrick şi cu gemenii Angelo şi Antonia, (n.r.-copiii tatălui lor din căsnicia cu Mihaela Borcea), se înţeleg foarte bine cu ei', declara pentru Click! una dintre prietenele Alinei Vidican.

mariana-si-gloria.jpg

mariana vidican gloria
Mariana Vidican, fosta soacră a lui Cristi Borcea, este o bunică fericită
Foto: arhivă personală

Chiar dacă se află după gratii, Cristi Borcea are grijă de copiii săi. Afaceristul le dă o pensie alimentară consistentă și le plătește școlile din America.

Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu trei ani, mai exact în anul 2016, iar blondina a suferit extrem de tare după tatăl copiilor ei. Căsnicia lor a durat șase ani, iar Alina Vidican a trecut cu greu peste divorț.

După separarea care a făcut-o să sufere enorm şi pe care a acceptat-o cu greu, Alina Vidican s-a mutat în Miami, acolo unde are o afacere. Este vorba despre un restaurant cu specific românesc, iar în meniu se găsește chiar și mămăligă cu brânză care costă 8,95 dolari porția.

 

 

Citeşte şi:

 

Incredibil! Cristi Borcea i-ar fi cerut fostei soții să nu se afișeze cu alți bărbați

Alina Vidican se transformă în Valentina Pelinel? Fosta şi actuala lui Borcea, puse faţă în faţă

Loading...
 
 

Citește și

  • alina borcea inchisoare cristi borcea

    În timp ce fostul ei soţ, Cristian Borcea, a ajuns din nou după gratii, Alina Vidican îşi trăieşte liniştită visul american. Timişoreanca este stabilită de mai bine de doi ani în S.U.A cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu ex-acţionarul de la Dinamo, micuţii fiind cei care îi ocupă tot timpul. Într-o fotografie recentă, fosta doamnă Borcea apare complet schimbată. Fostul manechinul a optat pentru altă coafură şi nuanţă de păr şi nu mai pune mare preţ pe produsele de machiaj.

  • Alina Vidican ( 35 de ani) s-a mutat în urmă cu trei ani la Miami, după dureroasa despărţire de omul de afaceri Cristi Borcea (49 de ani), căruia i-a dăruit doi copii. Micuţii sunt foarte ataşaţi de bunici, dovadă stând şi fotografiile din vacanţa de vară, unde sunt răsfăţaţi regeşte de părinţii Alinei. Moştenitorii lui Cristi sunt frumoşi-foc, buni de reclame.