Incredibil! Cristi Borcea i-ar fi cerut fostei soții să nu se afișeze cu alți bărbați

alina-vidican-cristi-borcea-revelion.jpg

Care sunt motivele pentru care Alina Vidican nu își reface viața, după separarea de Borcea
Foto: Arhivă personală

Deși fostul soț al Alinei Vidican, Cristi Borcea, și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, se pare că vedeta nu a mai avut așa de mare noroc la capitolul dragoste, după separarea de acționarul de la Dinamo. Surse apropiate familiei Alinei au dezvăluit chiar că aceasta nu vede alt bărbat în viața sa, momentan, având în vedere că ea și Borcea au purtat o discuție în acest sens, după divorț. Iată despre ce este vorba!

Cristi Borcea și-a organizat sărbătorile de iarnă în sânul familiei, avându-i aproape pe toți cei șapte copii ai săi. Dacă omul de afaceri a petrecut într-un cadru de poveste și noaptea dintre ani, mergând alături de actuala lui soție, Valentina Pelinel, și restul familiei, în Poiana Brașov, se pare că pentru Alina Vidican, Revelionul nu a fost la fel de „magic”.

Alina Vidican visează în continuare la Cristi Borcea?

Alina Vidican este tot fără partener de viață, la trei ani după separarea de Borcea, iar surse apropiate familiei sale au dezvăluit și care ar putea fi motivele din spatele singurătății sale. Dacă fostul acționar de la Dinamo și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, se pare că fosta soție a omului de afaceri nici măcar nu vrea să audă de un alt bărbat în afară de Cristi Borcea.

Alina Vidican și-a petrecut Revelionul singură

Conform informațiilor oferite de Wowbiz, aceasta și-a petrecut Revelionul singură, în Miami. Alina Vidican i-a dăruit doi copii lui Borcea, pe care i-a trimis la tatăl lor în vacanța de iarnă, așa că noaptea dintre ani a prins-o...în singurătate.

cristi-borcea-divort-alina-vidican.jpg

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat în 2016
Foto: Arhivă personală

Motivele din spatele singurătății Alinei Vidican

Se pare că Alina încă nu concepe să-și refacă viață alături de un alt bărbat. Mai mult decât atât, se vehiculează că Borcea ar fi rugat-o să fie discretă în această privință și să nu afișeze cu alte persoane, chiar dacă el și-a refăcut viața.

„Alina nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, au dezvăluit persoane din apropierea Alinei Vidican, potrivit sursei anterior menționate.

borcea-pelinel-milan-familie.jpg

Cristi Borcea și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel
Foto Instagram

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016, după mariajul început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea s-a cununat civil cu Valentina Pelinel în data de 12 septembrie, urmând și nunta în străinătate. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, și urmează să devină și părinți de fetițe, Valentina fiind însărcinată cu gemene.
 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Divorţul de Cristi Borcea a afectat-o profund şi, încă de dinainte de despărţirea oficială, a doua doamnă Borcea a simţit nevoia să recurgă la schimbări drastice.

  • Mai este doar o zi până la marele eveniment din viața sa, iar Valentina Pelinel dorește ca ceremonia religioasă în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Cristi Borcea, să iasă perfect. După ce a pus la punct toate detaliile petrecerii, se pare că fostul model are și câteva pretenții pe care viitorul mire va trebui să i le îndeplinească. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Valentina și-ar dori să fie adusă la eveniment cu o limuzină extrem de luxoasă, asemenea celei pe care Borcea a închiriat-o pentru nunta lui de acum câțiva ani cu Alina Vidican.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1