O nimica toată! Ce îi rămâne Alinei după divorțul de Borcea

Inevitabilul se întâmplă! După lungi luni de agonie, Alina şi Cristi Borcea divorţează. Zilele următoare, cei doi se vor prezenta la notar şi vor semna actele prin care mariajul lor de aproape cinci ani va lua sfârşit. Click! a aflat detaliile picante ale înţelegerii.

De luni bune se vorbeşte despre divorţul dintre Cristi şi Alina Borcea. Lucrurile s-au schimbat de atâtea ori în acest timp încât nici cei doi protagonişti nu mai ştiau cu exactitate care le va fi următoarea mutare. Lucrurile s-au lămurit însă săptămâna trecută, atunci când Alina a anunţat că vine în România pentru a se despărţi, oficial, de soţul ei. 

 

Plecată în SUA cu cei doi copii pe care-i are cu Borcea, George Alexandru (5 ani) şi Gloria Elena (1 an şi jumătate), timişoreanca s-a gândit bine şi a pus liniştea ei psihică mai presus de orice. Aşa se face că a revenit în ţară şi zilele următoare se va întâlni la notar cu Cristi, pentru a semna actele de divorţ. Şi, dacă cineva are impresia că se va îmbogăţi de pe urma înţelegerii pe care o are cu afaceristul, se înşală.

2-3-bd-foto-3-2coloaneadfg.jpg

Din primăvara acestui an, Alina s-a mutat împreună cu copiii în America, la Miami

 

Concret, Alina Borcea nu se va alege cu prea multe bunuri materiale de pe urma celor 5 ani de căsnicie. ” În familie se ştie că Alina nu a avut pretenţii, a dorit doar să scape cât mai repede de această situaţie”, ne-a explicat un apropiat al celor doi. ”Cel care n-a fost decis în privinţa divorţului a fost Cristi, Alina şi-a dorit să se termine mai repede toată povestea asta. Tocmai de aceea, nu s-a pus problema unor negocieri. Alina va primi 10.000 de euro lunar pentru întreţinerea celor doi minori, 120.000 de euro în cont şi va locui în apartamentul de la Miami timp de un an, apoi va trebui să elibereze casa, care, probabil, le va rămâne celor doi copii când ajung la vârsta majoratului. Proprietăţile din SUA, Timişoara şi Bucureşti sunt pe numele mamei lui Cristi”, ne-a mai spus aceeaşi sursă.

02-bd-foto-5-img_8195adfg.jpg

Pelinel i-a dăruit al şaptelea moştenitor

 

După finalizarea actelor, Alina va reveni în Florida, iar Cristi, condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, va avea drum liber să se însoare cu Valentina Pelinel, amanta lui de ani buni, femeia cu care are un băiat, Milan Cristian, în vârstă de câteva luni.

Borcea i-a luat primei soţii o maşină

2-3-bd-foto-4-2coloaneadfg.jpg

Mihaela Borcea, la ziua ei

Şi de dincolo de gratii, Borcea are grijă de prima lui soţie, Mihaela Borcea. Femeia care-i creşte cei trei copii şi-a serbat ziua de naştere şi onomastica la începutul lui noiembrie şi a primit de la fostul ei soţ un cadou impresionant.  Cristi Borcea i-a cumpărat Mihaelei o maşină, o limuzină de lux, comandată şi personalizată pentru ea în Germania. De altfel, Mihaela are o relaţie foarte bună şi cu foştii socri, cu care a petrecut de ziua ei. Fosta soţie i-a dăruit trei copii lui Borcea: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani).

Click! spune

Cristi (46 de ani) şi Alina (32 de ani) s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia sa, Alina, un băiat, George Alexandru, de 5 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 1 an şi jumătate.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1