Fosta nevastă a lui Mădălin Voicu, adevărul despre divorţ: «O femeie cu doi copii nu pleacă pentru că-i e bine»

v13-neata-1.jpg

Mădălin Voicu și Carmen Olteanu au fost împreună 17 ani

A divorţat de Mădălin Voicu în anul 2017, iar de-atunci a preferat să tacă mâlc, deşi fostul ei soţ a vorbit deschis despre situaţie, dar şi despre noua iubită din viaţa sa. Acum, Carmen Olteanu, pictoriţă talentată şi mamă a doi băieţi superbi, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Click! în care a spus adevărul ei.

Click!: Sunteţi o femeie extrem de discretă, nu v-am văzut să vorbiţi vreodată despre despărţirea de Mădălin Voicu. Totuşi, aş vrea să vă întreb, care a fost motivul divorţului, pentru că lumea crede că aţi fost de vină.

Carmen Olteanu: Nu îmi face deloc plăcere să dezbat viaţa mea personală, motiv pentru care am cerut ca acest proces să se desfăşoare cu uşile închise. Referitor la motiv, vă spun doar că nu sunt genul de persoană care să arate cu degetul, însă vă asigur că o femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine!

v23-neata-2.jpg

Fostul deputat PSD era în al nouălea cer când a devenit tătic

Din ianuarie 2018 vă judecaţi pentru programul şi pensia alimentară a copiilor. Înainte de Crăciun, magistraţii au dat o decizie şi toată lumea credea că s-a încheiat procesul, însă aţi primit un nou termen. Cine e nemulţumit?

În decembrie, magistraţii au stabilit un program de vizită pentru Mădălin Voicu şi o pensie de întreţinere pentru cei doi băieţi, Ştefan şi Ion. Însă, procesul nu s-a încheiat, pentru că el a făcut apel şi îşi doreşte un program personalizat. Adică să îi ia pe copii cum doreşte el şi când îi permite timpul. Cred că trebuie să ţinem cont de interesul lor suprem, copiii sunt mai senzitivi şi au o inteligenţă emoţională pe care noi, adulţii, nu suntem capabili să o înţelegem.

Şi programul copiilor permite acest lucru? 

Nu, normal! Am fost de acord să îşi petreacă timpul cu ei în funcţie de programul lui şi când doreşte, însă trebuie totuşi să existe o anumită coerenţă. Au şi ei programul lor, au nevoie de un ritm. Nu prea poţi să zici că luna asta nu vrei copiii, dar vii luna viitoare şi îi iei la shopping în mall. 

v33-neata-3.jpg

La botezul băieţelului, Voicu şi soţia dansau fericiţi

Măcar e bine că s-a stabilit pensia alimentară. 2.500 de lei pentru ambii copii, la un sfert din veniturile domnului Mădălin Voicu. 

S-a dat o decizie, iar pensia alimentară a fost stabilită pentru un singur copil, nu pentru amândoi. În plus, nu s-au luat în calcul toate veniturile lui, ci doar cele declarate de el, însă eu nu am o problemă cu această situaţie.  

Domnul Voicu are o parteneră. Dvs v-aţi refăcut viaţa?

Am auzit că dumnealui este într-o relaţie şi că se cunosc de 30 de ani. Eu am doi parteneri (n.r.: râde). Am doi băieţi superbi, am cu cine să îmi împart tandreţea. Am copiii, meseria pe care mi-o iubesc enorm, restul... cum o vrea Dumnezeu! Oricum, trebuie să fie ceva care să mă convingă că merită. Ştiţi că mai e vorba şi de soartă. 

Cum vă petreceţi timpul cu flăcăii dvs? Ştiu că sunt foarte talentaţi, vă calcă pe urme.  

Amândoi sunt înclinaţi către artă, muzică, pictură şi îi îndrum să facă şi activităţi sportive. Ştefan e pasionat de pian şi de tobe, iar cel mic, Ion, o să facă şi el pian, deocamdată face doar pictură. Sunt şi la cursurile de schi, le place foarte mult la munte şi mergem destul de des. Amândoi sunt copii foarte buni, iar eu nu pot decât să mă bucur.  

v43-neata-4-benzi-la-copii.jpg

Carmen este mămica a doi băieți, Ştefan (9 ani) și Ion (7 ani)

Copiii vă moştenesc talentul când vine vorba de pictură. Aveţi foarte multe expoziţii prin ţară. 

Am avut o expoziţie personală care s-a desfăşurat din  6 decembrie, până pe 25 ianuarie. Pot să spun că a avut succes, iar acum expoziţia ”Semne de primăvară” se găseşte la Uniunea Artiştilor Plastici, din Vâlcea. În martie, voi merge cu câţiva copii la clubul de pictură de la Geneva, organizat de ONU. Sunt destul de ocupată şi îmi face plăcere!  

Mădălin Voicu are 7 copii cu cinci femei

Fostul politician are o familie numeroasă. Mădălin Voicu are doi băieţi cu pictorița Carmen Olteanu, pe Ştefan (9 ani) şi pe Ion (7 ani). Cu fosta soție, Adriana, acesta are doi copii, pe Ioana (30 de ani) şi pe Tudor (27 de ani). Dintr-o relație foarte veche îl are pe Mădălin Voicu Junior (46 de ani), iar acesta l-a făcut și bunic. Din două relații pasagere, celebrul politician și artist mai are doi băieţi pe care i-a recunoscut mai târziu și care trăiesc în străinătate.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1