Mădălin Voicu și-a scos iubita secretă în lume

12-1.jpg

Cei doi nu s-au ţinut de mână, ca să nu se dea de gol

A divorţat, anul trecut, de Carmen Olteanu, cea de-a treia soţie, însă Mădălin Voicu (66 de ani) şi-a şi găsit o altă femeie pe placul lui, Adriana (44 de ani), pe care a tot ţinut-o ascunsă, de teama bârfelor. Iată însă că fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, pe celebrul artist, la o sesiune de shopping, alături de dragostea vieţii lui şi de băieţii acestuia, Ştefan şi Ion.

La câteva luni după divorţul de Carmen Olteanu, care a avut loc la notar, celebrul muzician şi om politic şi-a găsit  liniştea în braţele unei alte femei, care l-a ajutat să depăşească o perioadă grea din viaţa lui. Aceasta se numeşte Adriana, are 44 de ani. Mădălin a acceptat să vorbească despre această relaţie la emisiunea Oanei Turcu, “Refresh”, de la Antena Stars. 

”Am revăzut-o în februarie, anul trecut, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Eu nu prea ştiu să fac curte, dar ţi se întâmplă nişte lucruri, aşa că până la urmă am pupat-o şi aşa a fost! Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a mărturisit Mădălin Voicu. A vorbit despre ea, însă nu a văzut-o nimeni. Iată însă că fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu Mădălin Voicu şi cu femeia vieţii lui, sâmbătă, într-un mall din nordul Capitalei, când artistul a ieşit la o sesiune de shopping alături de misterioasa doamnă şi de băieţii acestuia din căsnicia cu pictoriţa Carmen Olteanu, Ştefan (9 ani) şi Ioan (7 ani). El este un părinte exemplar, aşa că le-a cumpărat micuţilor hăinuţe şi multe alte lucruri frumoase.

În timp ce căra plasele înţesate de cumpărături, Adriana se uita grijulie la fiii lui, ca nu cumva să păţească ceva, ori să se lovească din greşeală. După cum se poate vedea în poză, femeia arată super şi pare a fi clădită pe acelaşi tipar preferat de Voicu: înaltă, brunetă, cu trup de gazelă. Cei patru au ieşit din mall apoi au luat drumul spre maşină şi spre casă. După cum se ştie, Mădălin Voicu mai are un ”hop” de trecut cu fosta nevastă, în procesul de stabilire a programului de vizită pentru cei doi copii. Săptămâna aceasta, magistraţii vor lua o decizie. ”La notar am stabilit chestiuni sumare, în sensul că ne înţelegem cum şi când ne împărţim statul cu copiii, dar eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile şi nu când doreşte ea, mai ales că ei stau la ea, şi nu la mine, deşi avem custodie comună. Divergenţele apar când mă obligă să-i iau când doreşte ea şi nu pot eu”, a declarat la începutul anului, pentru Click!, celebrul dirijor şi violonist.

Are șapte copii cu cinci femei

Mădălin Voicu are patru copii din cele două căsnicii: Ștefan (9 ani) și  Ion (7 ani), cu cea de-a treia soție, Carmen, iar cu a doua nevastă, Adriana, îi are pe Ioana (30 de ani) și pe Tudor (27 de ani). 

12-poza-din-mijloc.jpg

Cu Adriana are doi copii, Ioana și Tudor

Dar  celebrul muzician mai are un fiu, Voicu Junior (45 de ani), un pianist talentat, și încă doi băieți, toți trei fiind din relații pasagere: ”Mai am doi copii, Bogdan și Alex. Unul trăiește în Franța, celălalt în Italia”, declara politicianul, într-un interviu. Ulterior, el a detaliat pentru Click!: “Băieții nu poartă numele Voicu. Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară. Îi iubesc pe toți extraordinar de mult, dar şi ei mă iubesc, în special ăştia mici, pentru că mă văd mai des cu ei».

 

Loading...