Florin Ristei și-a scos în oraș iubita topmodel de la "X-Factor". Naomi Hedman e "topită" după solist

florin-ristei-naomi-hedman.jpg

Florin Ristei și Naomi Hedman, în tandrețuri pe Instagram
foto: Instagram

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt în centrul atenției cu povestea lor, pe care o trăiesc și dincolo de micul ecran. Ea este concurentă la "X-Factor", el este jurat al celebrului show de la Antena 1, dar iată că dragostea nu ține cont de astfel de detalii. Cei doi sunt adorabili pe rețelele sociale.

Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (29 de ani), concurenta de la ”X Factor” care a fost comparată cu Naomi Campbell, arată și se compotă ca un cuplu. Și nu se feresc să arate asta pe rețelele sociale. După ce au apărut în ipostaze tandre, cei doi s-au afișat împreună și la o terasă din București, unde au savurat mai multe preparate apetisante, din câte am putut vedea pe InstaStories publicate de Naomi pe contul ei de Instagram: cheese fondue, tagliatelle cu trufe, antricot de vită.

Solista, supranumită "Pantera de la X-Factor", nu i-a permis iubitului să se atingă de mâncare, până când ea nu a fotografiat preparatele, pentru a le posta pe Instagram. "Când trebuie să aștepți pentru video înainte să te apuci să mănânci", a scris Naomi în dreptul imaginii cu Florin, a cărui față a fost extrem de expresivă în acel moment.

florin-ristei.jpg

Fața lui Florin Ristei în momentul în care iubita lui s-a apucat să fotografieze mâncarea
foto: Instagram

Nu este pentru prima dată când Naomi Hedman publică imagini din viața ei cotidiană, pe care o trăiește din plin alături de Florin. L-a fotografiat în studio, cântând la chitară, ba chiar au lăsat de înțeles că ar fi petrecut și o vacanță la munte, unde superba concurentă de la "X-Factor" apare goală, în jacuzzi.

Ristei are baftă la femei! Fosta lui iubită, bună de Playboy! Cele mai sexy poze cu Marilena și Naomi

 

Naomi Hedman i-a vrăjit pe jurații de la "X-Factor"

Venită din Londra, Naomi Hedman a făcut furori chiar dinainte de a păși pe scena X Factor. Vrăjiți de apariție, Răzvan și Dani i-au acordat un vot de încredere înainte ca Naomi să înceapă să cânte. Modelul londonez nu i-a cucerit însă pe cei patru jurați și cu prestația sa pe scenă. ”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o... pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică. Naomi a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet, pentru cea de-a doua piesă. Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi merge în Bootcamp în grupa Deliei.

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor”, în tandrețuri! Ea, goală în jacuzzi, el, topit în brațele ei

Cine este Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor. Ce au scris despre ea toate tabloidele britanice

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1