Ristei are baftă la femei! Fosta lui iubită, bună de Playboy! Cele mai sexy poze cu Marilena și Naomi

ristei-si-fosta.jpg

ristei si fosta iubita
"Nu săriți, că-mi place", a scris MArilena în dreptul acestei poze
Sursă foto: VK.com

Extrem de discret cu viața sa privată, Florin Ristei atrage atenția cu iubitele sale, vrând-nevrând. Zilele acestea a cucerit Internetul, afișându-se în ipostaze tandre cu superba Naomi Hedman, concurentă la "X-Factor", iar pe vremuri stârnea invidii datorită voluptuoasei Marilena, o adevărată-bombă-sexy.

Florin Ristei (33 de ani), cunoscut pentru hitul din copilărie „Ea este Dana“, a câștigat, în 2013, cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor“, în echipa Deliei. Anul acesta a ajuns coleg cu Delia la masa juriului, în celebrul show de talente de la Antena 1, așa că viața lui profesională, dar și viața privată, au revenit în atenția fanilor. Nu suportă să vorbească despre chestiuni intime, însă nici nu le ascunde. Așa se face că relațiile lui amoroase au devenit publice doar datorită rețelelor sociale.

Acum toți ochii sunt ațintiți pe el și pe superba Naomi Hedman, concurentă chiar în show-ul pe care Ristei îl jurizează, "X-Factor", căci cei doi au lăsat de înțeles că formează un cuplu. Naomi, poreclită "Pantera" de la "X-Factor", nu poartă degeaba prenumele celebrului topmodel internațional, căci și ea are toate atuurile fizice să facă o carieră pe podium. Pozele de aici, cu Naomi și Ristei în tandrețuri, fac deja înconjurul Internetului, dar și pozele profesionale de pe contul de Instagram al tinerei sunt adevărate ispite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Hedman (@hmnaomi) on

Ristei și fosta lui iubită, Marilena, și-au arătat dragostea pe Internet

Dar iată că nici predecesoarea ei nu se lasă mai prejos. În presă s-a scris despre despărțirea dintre Ristei și Marilena, dar mai ales despre urmările ei. După idila cu Ristei, focoasa brunetă s-a refugiat în brațele lui Tudor Aposteanu, fost concurent în emisiunea "MasterChef", de la PRO TV, însă nu și-a șters, de pe conturile de socialiare, fotografiile în care se topea toată în brațele lui Florin Ristei. Uite ce bine le stătea împreună și cât de îndrăgostiți erau, dar mai ales cât de senzuală este Marilena și cât de sexy știe să pozeze.

1/8

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor”, în tandrețuri! Ea, goală în jacuzzi, el, topit în brațele ei

Cine este Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor. Ce au scris despre ea toate tabloidele britanice

Loading...