Florin Ristei și Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor”, în tandrețuri! Ea, goală în jacuzzi, el, topit în brațele ei

ristei-naomi.png

Florin Ristei și Naomi Hedman se distrează teribil împreună
foto: Instagram

Veste bombă în lumea mondenă! Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (29 de ani), concurenta de la ”X Factor” care a fost comparată cu Naomi Campbell, arată și se compotă ca un cuplu. Sau cel puțin asta lasă ei de înțeles pe rețelele sociale.

El, jurat exigent la emisiunea "X-Factor" (Antena 1), ea, concurentă în același show, cu o apariție exotică și cu un trecut tumultuos în tabloidele britanice, despre care Click! a scris aici. Cine s-ar fi așteptat ca Florin Ristei și Naomi Hedman, căci despre ei este vorba, să-și transforme relația profesională într-una amoroasă? Cancan.ro scrie că cei doi formează deja un cuplu, iar imaginile publicate de protagoniști pe rețelele sociale vorbesc de la sine.

florin-ristei-naomi-hedman.jpg

Florin Ristei și Naomi Hedman, în tandrețuri pe Instagram
foto: Instagram

Se țin în brațe, se distrează, petrec mult timp împreună și se pare că există acea chimie ca între doi îndrăgostiți, pe care le-o putem citi lesne și în priviri. Mai mult, sursa citată susține că Florin și Naomi au petrecut și o vacanță împreună, iar fotografia cu superba mulatră, goală în jacuzzi, pe terasa unei cabane, a încins imaginația internauților.

florin-ristei-naomi-hedman11.jpg

Naomi, atrasă de peisajul montan, oferă ea însăși un peisaj superb
foto: Instagram

Nici posibilitatea unei strategii de imagine nu poate fi însă exclusă, ținând cont că această relație este extrem de benefică pentru audiență și popularitate. "X-Factor" se luptă în fiecare vineri pentru felia mare de audiență cu emisiunea "Masked Singer", a rivalilor de la PRO TV. Până în momentul de față, nici Florin Ristei, nici Naomi Hedman nu au confirmat sau infirmat relația lor. Click! a solicitat un punct de vedere postului de televiziune Antena 1. Vom reveni cu amănunte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Hedman (@hmnaomi) on

Naomi Hedman a mai primit o șansă pe scena "X-Factor"

Venită din Londra, Naomi Hedman a făcut furori chiar dinainte de a păși pe scena X Factor. Vrăjiți de apariție, Răzvan și Dani i-au acordat un vot de încredere înainte ca Naomi să înceapă să cânte. Modelul londonez nu i-a cucerit însă pe cei patru jurați și cu prestația sa pe scenă. ”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o... pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică. Naomi a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet, pentru cea de-a doua piesă. Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi merge în Bootcamp în grupa Deliei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1