Florin Busuioc, transferat cu elicopterul la Spitalul Fundeni din București

florin-busuioc-elicopter-smurd.jpg

elicopter smurd
Copilul a fost luat cu elicopterul SMURD
foto: arhiva Click!

Actorul și prezentatorul tv Florin Busuioc a fost transferat în cursul zilei de miercuri la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu" din cadrul Spitalului Fundeni din București, după ce a fost a suferit un infarct și a fost operat la Craiova.

Florin Busuioc a fost adus la București cu un elicopter SMURD după ce a fost operat de urgență marți seară la Craiova. Actorul a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia și a fost transportat la Spitalul de Urgență din localitate după ce a fost resuscitat de medicii de pe o ambluanță SMURD. Deși s-a dorit transferul lui încă din seara de marți, acest lucru nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo.

"Tocmai acum a decolat elicopterul SMURD Craiova cu pacientul către Institutul C.C. Iliescu din Bucuresti, institut care de altfel a dat avizul pozitiv pentru transfer, în cursul nopții precedente, însă condițiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă transferarea lui pe cale aeriană", a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Craiova, citată de Agerpres.

Florin Busuioc, operat de doi medici tineri, după ce șeful secției nu a răspuns la telefon

Ministrul Sănătății a lămurit lucrurile în cazul echipei care l-a operat pe Florin Busuioc la Spitalul de Urgență Craiova marți seara. „Am fost în legătura cu cei din Craiova până aseară târziu. El (Florin Busuioc n.r.) nu a fost stentat de către un medic rezident. Medicul rezident a făcut parte din echipa, a asistat la această procedură, dar stentul a fost pus de un medic primar. A mai asistat un medic cu competențe europene. Echipa a fost pregătită. Operația a avut loc la spitalul județean, în compartimentul de cardiologie intervențională, unde i s-a montat un stent. În cadrul spitalului județean de urgență există acea clinică de cardiologie cu zona de cardiologie intervențională. Acolo a fost stentat Florin Busuoic”, a explicat ministrul sănătății Sorina Pintea într-o intervenție la Digi 24.

 

Citește și:

Colegii de la PRO TV se roagă pentru Busu: ”Hai, Busule, hai!”

Ce frumoasă este Liliana, soţia lui Florin Busuioc. Detalii despre viaţa de familie a lui Busu

Loading...
 
 

Citește și

  • Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct la sfârșitull spectacolului Central Park, din distribuția căruia face parte, la Filarmonica Oltenia. El a fost transportat de urgență la spital, după ce i-au fost acordate îngrijiri la fața locului.

  • florin busuioc celebru la meteo pro tv

    Vestea că Florin Busuioc a suferit un infract şi a fost operat de urgenţă la Craiova le-a dat fiori reci colegilor săi din Pro Tv, dar şi familiei, care a fost anunţată de urgenţă că actorului i s-a făcut rău pe scenă. Busu, pe care toată lumea îl cunoaşte de la rubrica Meteo, se afla marţi seara pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în piesa Central Park, când a suferit un infarct. Florin Busuioc a devenit celebru datorită expunerii media pe unul dintre cela mai comerciale posturi tv din România, dar visul de a deveni actor a fost motivul pentru care el a venit în Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1