Fiul lui Ştefan Bănică, vedetă în noul videoclip al artistului

stefan_banica.jpg

stefan banica videoclip nou pana la cer
Ştefan Bănică va lansa săptămâna viitoare noul său clip, "Până la cer"
foto: captură video

Despre Radu, fiul de 16 ani a lui Ştefan Bănică jr. cu Camelia Constantinescu s-a spus de multe ori că este copia fidelă a tatălui său celebru, pe vremea când acesta juca în Liceenii . În curând toată lumea va putea să facă această comparaţie, pentru că adolescentul este protagonistul videoclipului "Până la cer" pe care artistul a anunţat că îl va lansa săptămâna viitoare.

Ștefan Bănică Jr. este discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, dar mai ales când la mijloc sunt copiii. Artistul are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de 11 ani, pe care îi ţine cât mai departe de ochii curioşilor. Curând, solistul va deveni tată pentru a treia oară, anunţ pe care l-a făcut chiar el, la un concert la Sala Palatului.

radu.jpg

radu stefan banica
Radu face pereche cu Ioana în videoclipul tatălui său celebru
foto: captură video

În noul său videoclip  artistul l-a distribuit pe fiu lui, un adolescent care îi seamănă perfect.  "Săptămâna viitoare lansez noul meu videoclip: "Până la cer". Mai jos vedeţi protagoniştii clipului: Radu Ştefan Bănică & Ioana Panainte. Weekend plăcut vă doresc!", a notat artistul pe pagina lui de Facebook.

Fiul lui Ştefan Bănică e actor

"Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el", spunea artistul în urmă cu ceva timp la radio Europa Fm.  

Băieţii de la Proconsul şi-au făcut copiii actori

Şi artiştii din trupa Proconsul şi-au făcut copiii vedete. Formaţia a lansat toamna trecută "Visele care nu dorm", o nouă piesă în colaborare cu Uddi, fostul concurent de la X-Factor, iar în videoclip apar copiii artiştilor. Membrii trupei au povestit cum au ajuns să filmeze alături de puştii lor, care s-au descurcat ca şi cum ar fi avut ore întregi petrecute pe platourile de filmare. 

copii.jpg

copii distruibuit in videoclipul proconsul visele care nu dorm
Mathias şi Sarah Dincă, copiii chitaristului Dragos Dincă
Foto: arhivă personală

Pentru că știu cât este de greu să lucrezi cu copiii, băieții de la Proconsul au venit cu ei de acasă. Astfel, puştii din videoclip sunt cei ai artiștilor. "Copiii trebuie răsfățați. A fost mai simplu să lucrăm cu ai noștri”, au adăugat băieții trupei Proconsul. În rolurile principale au fost distribuiți Mathias și Ştefan, copiii lui Dragoș Dincă şi ai lui Robert Anghelescu, Filip și Daniel Marin, cei doi băieţi ai lui Bodo, Cezar, fiul lui Traian, Sarah Dincă şi Mara Stefănescu.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce l-a făcut pe Ştefan Bănică jr. să o critice pe fiica lui, Violeta: "Ce ţărancă!"

Bănică, tandrețuri cu o brunetă în plină stradă! Lavinia, bonă pentru fiica lui

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1