Bănică, tandrețuri cu o brunetă în plină stradă! Lavinia, bonă pentru fiica lui

mare65656.jpg

Bruneta s-a lipit toată de Ştefan Bănică și l-a îmbrăţișat cu foc
Fotografii: Mihai Ionescu

Regele rock’n’roll-ului e rege şi în familie, şi pe scenă, dar şi în timpul liber, iar asta se vede clar din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! În timp ce iubita Lavinia merge la cumpărături cu „mama soacră”, dar şi cu fiica lui, Violeta, Ştefan se ocupă cu treburi de vedetă. Aici intră şi îmbrăţişările, în plină stradă, cu admiratoarele.

Din mai 2014 sunt oficial un cuplu şi iată că bruneta cu gropiţe, pe numele din buletin Lavinia Pârva (32 de ani), i-a intrat bine la inimă lui Ştefan Bănică (49 de ani). Discretă şi dedicată familiei, solista a cucerit rapid două redute importante: pe doamna Sanda Liteanu, mama lui Ştefan, dar şi pe micuţa Violeta, fiica pe care artistul o are din căsnicia cu Andreea Marin (42 de ani).

dadacaviow43.jpg

Artistul se pupă cu admiratoarele în plină stradă, în timp ce iubita lui are grijă de fiica lui Ştefan, dar şi de mama lui

 

“Soacra” şi “nora” fac acum o echipă excelentă, iar Click! le-a surprins de nenumărate ori la cumpărături. Tabloul de familie a fost însă completat şi de Violeta (9 ani), care pare că se simte excelent în compania Laviniei. Tot Click! le-a fotografiat pe cele două în februarie, la o sesiune de shopping.

liviniamamaq4343.jpg

Lavinia este o dădacă excelentă pentru Violeta și un ajutor de nădejde pentru mama lui Ştefan

Ei bine, în casă lucrurile fiind pe roze, lui Bănică nu-i mai rămâne decât să se ocupe de muzică, de teatru, de concerte şi de emisiunea “X-Factor” (Antena 1), acolo unde are rol de jurat. Dar nici fanele nu au trecut în plan secund, căci artistul face risipă de gesturi tandre cu acestea, în văzul lumii. Recent, fotoreporterii noştri l-au surprins pe Ştefan în Centrul Vechi din Bucureşti, în compania unui amic, iar atmosfera s-a încins când au intrat în scenă două brunete şic. Cu una dintre ele, Bănică părea că se cunoaşte bine, altfel nu se explică atitudinea excesiv de prietenoasă.

 

S-au ţinut în braţe, s-au pupat, au râs, au glumit. La un moment dat, bruneta cu rucsac argintiu a fost nevoită să se ridice pe vârfuri pentru a ajunge la obrajii lui Bănică, scena fiind de-a dreptul haioasă. La plecare, Bănică şi amicul lui au rămas cu câte un zâmbet larg pe chipuri şi au schimbat câteva impresii, probabil despre domnişoarele cu pricina. Nu ştim dacă astfel de scene mai pot stârni gelozii în sufletul Laviniei Pârva, căci bruneta pare sigură pe iubirea şi pe promisiunile lui Ştefan. “M-a cerut de soţie. Indiferent de situaţie, eu îmi doresc ca totul să se desfăşoare aşa cum e în inima mea. Nu port mereu inelul de logodnă, pentru că eu nu prea port accesorii”, spunea Lavinia Pârva, la PRO TV.

Lavinia îl vizita camuflată în apartamentul secret

laviniamamn.jpg

Lavinia Pârva se deghiza când îl vizita pe Ștefan Bănică

 

Lavinia și Ștefan s-au cunoscut la ”Dansez pentru tine”, când solista participa în calitate de concurentă, iar Ștefan Bănică era prezentator. În 2011, Click! a surprins-o pe fosta componentă a trupei Spicy în timp ce intra în blocul din strada Amman, în care Ştefan Bănică deţine un apartament. Camuflată cu o pălărie-clop și o pereche de ochelari mari şi negri, bruneta a ieşit de-acolo după fix trei ore. Andreea Marin, pe atunci soția lui Bănică, se afla la Moscova, iar Lavinia pare că a profitat de această absență.

banicaamman.jpg

Ștefan, surprins în timp ce ieșea din apartamentul de pe strada Amman

 

La ieşirea din bloc, cântăreaţa a fost întrebată de fotoreporterii Click! ce caută acolo. Ea s-a fâstâcit şi a negat că ar fi venit la Ştefan. Însă, ulterior i-a transmis un mesaj pe telefon, care a dovedit amantlâcul: «Nuuu ieşi». La scurt timp însă, din bloc a ieşit şi Ştefan Bănică. Prima lor apariție în public, în calitate de cuplu, a fost în mai 2014. Solistul divorțase între timp de Andreea Marin.

Și Andreea a avut o relație perfectă cu soacra

andreeamama7678667.jpg

Andreea, Sanda Liteanu și Ștefan, în vremurile bune

 

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fost căsătoriţi şapte ani şi au împreună o minunăţie de fetiţă, Violeta, în vârstă de 9 ani. Chiar dacă cei doi au divorţat la începutul anului 2013, “Zâna” a rămas în relaţii bune cu fosta soacră, sanda Liteanu. Cele două obişnuiau să meargă împreună la cumpărături, să iasă la evenimente mondene sau să o plimbe pe Violeta în parc. În plus, erau nelipsite de la concertele de Crăciun ale starului Bănică. Acestea se mai văd ocazional, mai ales că bunica Sanda e tare ataşată de nepoţică, astfel că Andreea o mai duce pe fetiţă în vizită la fosta soacră.

mylambre.ro%20-%20Le%20Charme%20de%20la%20France

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1