Ce l-a făcut pe Ştefan Bănică jr. să o critice pe fiica lui, Violeta: "Ce ţărancă!"

banicajhh.jpg

stefan banica jr
Cu Andreea marin, Ştefan Bănică are o fetiţă, Violeta

Tată a doi copii absolut superbi, Ştefan Bănică jr. e mândru nevoie mare de odraslele lui. Artistul are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 15 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de nouă ani. Cu amândoi are relaţii extraordinare, deşi cu fiecare dintre ei petrece diferit timpul. Dacă cu băiatul artistul se plimbă cu bicicleta şi vorbesc despre fete, cu fetiţa din mariajul cu Andreea Marin preferă să joace cărţi, iar acest obicei îi face să se cam certe.

Invitat la radio cu Andreea Esca, Ştefan Bănică jr. a ascultat cu mare atenţie ce spun cele două odrasle despre el. Dacă cu femeile care i-au dăruit copii, Camelia Constantinescu şi Andreea Marin, nu se află în relaţii atât de bune, se pare că cu cei mici succesul este garantat. Radu Ştefan şi Ana Violeta sunt îndrăgostiţi de tatăl lor, iar artistul este în al nouălea cer.

banica_si_fiul.jpg

stefan banica jr fiu radu stefan
Ştefan Bănică e foarte mândru de băiatul lui, care îi calcă pe urme
foto: Click!

"Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Violeta e o bombă cu ceas. E foarte deşteaptă, jucăm macao, iar când vede că pierde nu mai joacă. Sunt atât de fericit că e fetiţă, pentru că sunt două relaţii diferite. Eu am fost convins că o să am doi băieţi, ca tata şi ca bunicul meu", a mărturisit artistul la radio Europa Fm.    

Radu Ştefan a spus despre el că este activ, că are simţul umorului şi l-a învăţat să fie punctual. La rândul său, băiatul lui Bănică nu a rămas dator şi l-a făcut pe artist să fie optimist, calitate care îi lipsea.

ana_si_radu.jpg

ana violeta radu stefan copii stefan banica jr
Ştefan Bănică jr. petrece altfel timpul cu Violeta şi Radu
foto: arhiva personală

Şi cu Violeta se înţelege la fel de bine. El şi fetiţa fac omletă împreună, acesta fiind printre puţinele preparate pe care Ştefan Bănică ştie să le gătească, şi joacă cărţi. "Se mai şi supără şi pe mine. De exemplu, la cărţi, eu câştig, iar el aruncă apoi cu ele pe jos, pentru că se supără", i-a mărturisit fetiţa senină Andreei Esca. Surprins de afirmaţiile Violetei, Ştefan a început să râdă şi să-i atragă atenţia că lucrurile nu stau chiar aşa: "Ce ţărancă! De ce minţi, măi, tati, măi? Eu câştig, de fapt. Violeta e foarte deşteaptă, jucăm macao şi când vede că pierde nu mai joacă, iar eu îi spun tot timpul că trebuie să-şi ia revanşa", a completat amuzat artistul.   

Loading...

Citește și

  • andreea marin stefan banica relatie

    Ștefan Bănică Jr (49 de ani) a dat cărțile pe față! Invitat la emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, artistul a răspuns și unor întrebări indiscrete. Acesta a declarat că încearcă să nu mai bage în seamă bârfele apărute prin presa de scandal, mai ales ultimul zvon conform căruia s-ar împăca cu fosta sa soție, Andreea Marin (42 de ani).

  • stefan banica jr piesa luana ibacka

    Considerat un Don Juan din adolescenţă, Ştefan Bănică jr. demontează acest mit despre el. Artistul a povestit că a fost şi continuă să fie un tip incredibil de timid, care abordează cu greu femeile. Invitat la emisiunea Andreei Esca de la Radio Europa Fm, juratul de la "X-factor" a mărturisit cine a fost prima lui iubită, o blondă celebră, care l-a cucerit simplu, cu un oracol, şi căreia la rândul lui i-a compus una dintre cele mai frumoase piese.

  • Regele rock’n’roll-ului e rege şi în familie, şi pe scenă, dar şi în timpul liber, iar asta se vede clar din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! În timp ce iubita Lavinia merge la cumpărături cu „mama soacră”, dar şi cu fiica lui, Violeta, Ştefan se ocupă cu treburi de vedetă. Aici intră şi îmbrăţişările, în plină stradă, cu admiratoarele.

  • La aproape trei decenii distanţă, Nadia Comăneci a spus răspicat ceea ce o lume întreagă voia să audă. Fosta mare gimnastă a vorbit, în emisiunea “La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre relaţia secretă cu Ştefan Bănică, în urma căreia ar fi făcut şi un avort.