Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 14 ani! Ce urare a primit Jasmina din partea tatălui ei

virgil-iantu-fiica.jpg

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 14 ani
Foto Facebook

Virgil Ianțu nu își mai încape în piele de fericire atunci când vorbește despre fiica lui. Și pe bună dreptate! Prezentatorul de televiziune are cu ce se mândri, el și partenera lui de viață, Roxana, contribuind în egală măsură la creșterea și educația fiicei lor, Jasmine, care crește pe zi ce trece și se transformă într-o adolescentă în toată regula.

Fostul prezentator al emisiunii „Vrei să fii milionar?” a avut un motiv de sărbătoare în casă joi, 25 iulie, având în vedere că Jasmine a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Cu ocazia acestei zile speciale, Ianțu a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, destinat fiicei lui, dar și celei care l-a ajutat „la conceperea” acesteia, iubita lui, Roxana.

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 14 ani

„Ea este cea care ne-a făcut viaţa atât de frumoasă, în ultimii 14 ani. Bucurie, zâmbet şi dragoste. Mulţumesc mami, pentru minunăţia de fată şi să fiţi mulţi ani de aici înainte sănătatoase şi frumoase, aşa cum sunteţi astăzi! La mulți ani, Jasmina! La mulţi ani, fetele mele!”, a scris Virgil Ianţu pe reţelele de socializare.

Imaginea cu cei doi care a însoțit urarea a reușit să strângă mii de aprecieri din partea internauților care, la rândul lor, i-au urat fiicei lui Virgil Ianțu toate cele bune și o carieră cel puțin la fel de strălucită ca cea a tatălui ei.

virgil-iantu-fiica2.jpg

Virgil Ianțu se mândrește și pe rețelele de socializare cu fiica lui
Foto Facebook

„A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi..

Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă”, a declarat Virgil Ianțu recent, întrebat despre relația pe care o are cu fiica lui adolescentă.
„Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Jasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, a mai adăugat prezentatorul de televiziune, care și-a însoțit de curând fiica la mare, „păzind-o” de „pretendenți”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • virgil iantu fiica iasmina

    Taţii de fete, care parcă au în sânge să-şi protejeze enervant de mult odraslele, i-ar da dreptate lui Virgil Ianţu, surprins zilele trecute de fotoreporterii Click! extrem de agitat pe plajă. Omul de televiziune a fost ca un leu în cuşcă la malul mării, iar la o privire mai atentă am şi desluşit misterul stării de nervozitate. Frumosa lui fiică Jasmina, o adolescentă rebelă, după cum tată ei o descria cu ceva timp în urmă, se afla în valuri, iar părintele ei a stat cu ochii pe ea mai ceva ca o gardă de corp.

  • Virgil Ianțu are o familie de invidiat, iar acum că fiica lui, Jasmina a crescut mare, poate să aleagă spre ce domeniu profesional și-ar dori să se îndrepte și speră ca tatăl ei să o susțină în totalitate. Deși Virgil Ianțu este unul dintre cei mai celebri prezentatori tv de la noi din țară, se pare că fiica acestuia nu este atrasă de lumea televiziunii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1