Fetiță sau băiețel? Catrinel Menghia a dezvăluit sexul bebelușului!

catrinel-menghia-sex-bebelus.jpg

Catrinel Menghia a dezvăluit sexul bebelușului ei
Foto Instagram

Pentru Catrinel Menghia și partenerul ei de viață așteptarea a luat sfârșit! În urma unei programări la medic, unde i-au fost făcute câteva ecografii, Catrinel a aflat ce sex va avea bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Pentru că și admiratorii săi sunt curioși, vedeta a decis să împărtășească marea veste și cu aceștia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Catrinel Menghia, în vârstă de 32 de ani, se bucură din plin de a șasea lună de sarcină. Încă de când a rămas însărcinată, actrița este extrem de fericită și abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. Recent, aceasta a împărtășit cu admiratorii săi virtuali o serie de fotografii emoționante, cu ecografia micuțului din burtică. Mai mult decât atât, modelul a dezvăluit și ce sex va avea primul ei copil: fetiță! 

catrinel-menghia-ecografie-bebelus.jpg

Catrinel Menghia a publicat și câteva ecografii cu bebelușul
Foto Instagram

Catrinel Menghia va avea o fetiță

Catrinel a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu mesajul „Fetiță sau băiețel?”, în dreptul căreia a adăugat un simbol feminin. În timp ce o admiratoare de-a sa i-a scris că ar vedea-o mămică de băiețel, actrița i-a răspuns acesteia: „Și eu credeam că e băiețel”, lucru care nu poate să însemne decât că vedeta a aflat că va avea o fetiță. Viitoarea mămică a publicat, de asemenea, și primele fotografii cu micuța care va veni în curând pe lume, aceasta dând de înțeles, printr-o alăturare de poze, că cea mică va semăna cu tăticul. 

Catrinel Menghia, o graviduță sexy

În urmă cu câteva zile, modelul a pozat provocator pe Instagram, în lenjerie intimă, având în continuare un corp de invidiat, în ciua sarcinii avansate. De asemenea, în dreptul unor imagini cu burtica de gravidă, aceasta a scris un mesaj emoționant pentru bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Pozând în lenjerie intimă și o pereche de dresuri, Catrinel a demonstrat că este o graviduță sexy.

catrinel-marlon-sexy.jpg

Catrinel Menghia se mândrește cu burtica ei
Foto Instagram

„Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună. Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem. Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou”, a fost mesajul lui Catrinel. Actrița îşi dorea de ceva timp să devină mămică, având în vedere că aceasta formează un cuplu alături de producătorul de film Massimiliano di Lodovico, de şapte ani. 

 

 

Loading...

Citește și

  • catrinel menghia marlon insarcinata in sase luni

    Fotomodel de talie internațională, preferata designerilor pentru colecțiile de lenjerie intimă, Catrinel Menghia nu putea să nu facă un pictorial sexy în cea mai fericită perioadă din viața ei. Însărcinată în șase luni, Catrinel a pozat aproape goală și a făcut public pe Instagram un filmuleț de la ședița foto.

  • Deși mai are puțin până va deveni mămică pentru prima oară, Catrinel Menghia este o graviduță extrem de activă. Actrița a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din canoe, dezvăluind că a simțit nevoia să vâsleasă. Vedeta și-a liniștit admiratorii virtuali, explicându-le că a cerut aprobarea medicului pentru a practica acest sport.