Catrinel Menghia este însărcinată. Îşi face iubitul tătic după 7 ani de relaţie

catrinel_menghia_insarcinata.jpg

catrinel menghia insarcinata
Catrinel Menghia este extrem de fericită
foto: Profimedia

Catrinel Menghia se pregăreşte să schimbe scutece şi a dat vestea miercuri seară la o gală caritabilă la Monte Carlo unde a lăsat să i se observe burtica în toată splendoarea. Românca (32 de ani) este extrem de fericită, mai ales că îşi dorea de ceva timp să devină mămică. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.

Catrinel Menghia ne demonstrează încă o dată că este cât se poate de discretă cu viaţa ei privată. Miercuri seară, românca şi-a dezvăluit burtica de gravidă, sarcină despre care ştiau doar apropiaţii ei. Şatena a întors toate privirile într-o rochie elegantă din dantelă neagră care i s-a mulat perfect pe abdomenul ce a prins rotunjimi. Deşi a publicat imagini de la gala festivă la care a fost invitată de prinţul Albert de Monaco la Opera din Monte Carlo, românca şi-a ascuns sarcina pe reţelele de socializare. Imagini cu ea însărcinată au fost surprinse însă de fotografii străini. Nu ne mirăm că actriţa a decis să păstreze secretul. În trecut, Catrinel a recunoscut tot la fel de târziu relaţia cu iubitul ei italian. 

catrinel.jpg

catrinel menghia sarcina
Catrinel Menghia a atras toate privirile la Monte Carlo
foro: Profimedia

"Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală", povestea actriţa pentru Click!.

Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorţeze în 2011, însă se vede din nou mireasă, iar acum are şi mai multe motive să facă pasul cel mare.

"Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile", puncta românca.

După 15 ani de carieră în modelling-ul internațional, Catrinel Menghia a decis să se dedice vieții de familie, iar un copil era aşteptat de ceva timp în cuplu.  "Nu-mi fac planuri pe termen lung. Când va vrea Dumnezeu, un copil e binevenit", spunea Catrinel în acelaşi interviu acordat Click!  

Loading...

Citește și

  • catrinel menghia nunta logodnic italian

    Ce discretă a fost Catrinel Menghia cu viaţa ei amoroasă! Actriţa, care pe platourile de filmare se recomandă Catrinel Marlon, a început o relaţie la scurt timp după divorţul de fostul soţ, în 2011, dar a păstrat secretul trei ani când s-a decis că a venit momentul să le spună tuturor cât de mult îl iubeşte pe producătorul de film, Massimiliano di Lodovico. Acum deja, cei doi formează un cuplu de 6 ani.

  • catrinel menghia logodnic italian Massimiliano Di Lodovico

    De când trăieşte în Italia i s-au deschis mai multe porţi. Catrinel Menghia a plecat din România să defileze pe podium, iar acum a ajuns actriţă de film şi designer. Nici în viaţa sentimentală nu îi merge rău. Focoasa şatenă se iubeşte de doi ani cu celebrul producător de film Massimiliano Di Ludovico şi se îndreaptă cu paşi repezi spre altar.