Însărcinată în șase luni, Catrinel Menghia a pozat aproape goală

catrinel-marlon.png

catrinel menghia marlon insarcinata in sase luni
Catrinel Menghia, însărcinată în șase luni, a pozat în lenjerie intimă
foto: captură/Instagram

Fotomodel de talie internațională, preferata designerilor pentru colecțiile de lenjerie intimă, Catrinel Menghia nu putea să nu facă un pictorial sexy în cea mai fericită perioadă din viața ei. Însărcinată în șase luni, Catrinel a pozat aproape goală și a făcut public pe Instagram un filmuleț de la ședița foto.

Cu gura până la urechi, strălucind de fericire și într-o formă de invidiat, Catrinel Menghia, sau Marlon, cum e cunoscută pe scena internațională, a făcut o ședință foto sexy cu burtica de gravidă. Vedeta a ales lenjerie neagră pentru fotografiile care să-i amintească de cea mai fericită perioadă din viața ei.

Filmul ședinței foto, trecut printr-un filtru retro, a fost făcut public de Catrinel pe contul personal de Instagram, cu un comentariu plin de iubire. Fanii vedetei au reacționat imediat și au asigurat-o că perioada de sarcină îii priește de minune. Printre cei care au complimentat-o s-a numărat și Mihaela Rădulescu, care i-a transmis că e o ”mamă minunată”.

Catrinel Menghia, mamă după 7 ani de relație cu iubitul italian

Catrinel Menghia și-a afișat sarcina la sfârșitul lunii septembrie, la un eveniment caritabil din Monte Carlo. Foarte discretă cu viața personală, frumoasa brunetă a amânat cât a putut de mult momentul dezvăluirii, la fel cum a făcut și cu relația cu bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorțul de fostul fotbalist italian Massimo Brambati.

"Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producător» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală", a dezvăluit actriţa-fotomodel într-un interviu pentru Click!

Catrinel a divorțat de Massimo Brambati în 2011, după 6 ani de căsnicie, însă se vede din nou mireasă, iar acum are şi mai multe motive să facă pasul cel mare.

"Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile", puncta românca în interviul citat.

Loading...

Citește și