„Ferma”, cum nu o vezi la TV! Ce se va întâmpla cu vila după încheierea filmărilor

ferma_6.jpg

ferma pro tv
Concurenţii vor amenaja vila astfel încât aceasta să redevină funcţională şi să fie inclusă în circuitul turistic
foto: PRO TV

Deşi pe micile ecrane se difuzează în continuare şi a ajuns la jumătate, reality-showul de la Pro TV şi-a cam încheiat filmările. Mai este de filmat finala pentru „Ferma” şi apoi clădirea Vila Klaus în care s-au desfăşurat filmările va fi dată în folosinţă şi acolo vor merge copii care se vor distra în vacanţe.

Cristi Bozgan, partenerul de emisiune al Mihaelei Rădulescu, şi totodată mentorul concurenților din „Ferma” (PRO TV), şi-a dorit să readucă Vila Klaus pe harta destinațiilor turistice cu importanță istorică din România, așa că i-a pus pe concurenţi să amenajeze camerele, să lucreze la interior și la exterior și să facă tot ce le stă în putere ca această clădire, în care ei locuiesc acum, să poată primi pe viitor, din nou, musafiri. „Trebuie să recunosc, este pentru prima oară când am un birou în adevăratul sens al cuvântului. Sunt obișnuit cu acțiunea și îmi este greu doar să stau și să observ când se întâmplă anumite lucruri în fermă, la care aș putea contribui sau pe care le-aș putea îmbunătăți. Însă, cumva, asta este și frumusețea provocării «Ferma - Un nou început!» Faptul că trebuie să fiu în permanență cu ochii pe concurenți, însă fără să intervin, să-i las să ia deciziile, chiar dacă poate câteodată sunt greșite. Acum, avantajul meu este unul clar: chiar dacă stau aproape de ei, eu nu am mâncare porționată și am acces la telefon, internet, tehnologie”, a spus mentorul concurenţilor.

  • ferma
    Concurenţii de la "Ferma" vor avea o surpriză
    foto: PRO TV
  • Maximize

1/16

Cât despre faptul că celor 18 concurenţi le-ar fi teamă  de el, acesta ne-a spus: “Eu nu sunt acolo ca un zmeu, sunt acolo să îi ajut în măsura în care pot. Am nevoie de respectul lor faţă de sine, să existe bun simţ. Nu suntem într-un război, nu văd aşa lucrurile. Mi-ar plăcea să văd oameni harnici, muncitori, responsabili. Dacă unul dintre ingredientele astea ar lipsi, vor vedea şi altă faţă a mea”, a mai spus Cristi Bozgan. Cât despre reabilitarea fermei şi transformarea ei în tabără pentru copii, el ne-a declarat: “Încep poate cel mai important proiect din această perioadă: reabilitarea clădirii în care locuiesc de câteva luni! După ce sute de copii și-au petrecut săptămâni de neuitat în tabere organizate aici, chiar şi Regele Mihai studiind pentru o perioadă în acest loc, Vila Klaus și-a pierdut din importanța de odinioară”, a mai spus acesta.

200 de oameni şi 49 de camere urmăresc concurenţii de la Fermă!

În spatele reality-show-ului „Ferma: Un nou început”, de la Pro TV, există o adevărată mobilizare de forțe. Echipa PRO TV a implementat soluții tehnologice noi pentru producția reality show-ului. Încă de la începutul lunii decembrie 2018, echipa de producție a început să instaleze întregul sistem tehnic. 60 de tone de echipament de filmare au ajuns în zona înghețată și izolată de la Văliug, la poalele munților Semenic. Peste 200 de profesioniști (producători, regizori, reporteri de teren, operatori, sunetiști, editori, electricieni etc) fac parte din echipa de producție de la Ferma. 49 de camere, drone și 52 de microfoane monitorizează și înregistrează absolut orice mișcare sau sunet de la Fermă și din împrejurimi. Se filmează 24 de ore din 24, iar într-o singură zi sunt înregistrate aproximativ 192 de ore de material video brut. Echipa PRO TV a instalat 20 de antene radio în apropierea zonei de filmare, iar acest sistem de emisie-recepție permite ca cele 52 de microfoane să acopere orice zonă în care concurenții ar putea căuta intimitatea necesară pentru a-și stabili alianțe și strategii.

 

Citeşte şi:

Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului

Ferma 2019. Mihaela Rădulescu are un trecut cu Cristian Bozgan. De când se cunosc cei doi

Loading...

Citește și