Ferma 2019. „Marş, eşti falsă, m-ai folosit!”! Scandal uriaş între Brigitte Nătase și Ioana Filimon

ferma-2019-pro-tv-ioana-filimon-brigitte-nastase-duel.jpg

ioana filimon si brigitte nastase la duel
Foste aliate, Brigitte Năstase și Ioana Filimon au devenit duşmance
foto: PRO TV

În reality-showul „Ferma” (PRO TV) a izbucnit un nou scandal între Brigitte Năstase și Ioana Filimon. Însă granița dintre realitate și scenariu e foarte subțire în emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu, iar cele două concurente deja nu se mai suportă!

Nimic nu mai e la fel la „Ferma” după ce au ieşit pe rând din reality-show Claudia Pavel şi Carmen Negoiţă. Atenţia lui Brigitte Năstase  (42 de ani) s-a îndreptat acum către Ioana Filimon (27 de ani). Din cele mai bune prietene şi aliate, au ajuns, treptat, mari rivale în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Diana Belbiţă a ajuns fermiera săptămânii şi le-a trimis pe cele două la duel. Brigitte joacă tare însă şi dacă până acum a fost cât de cât linişte, în „Fermă” s-a dezlănţuit iadul şi jignirile lui Brigitte au început să curgă spre fosta „Miss România”. „Trebuia să îmi dau seama săptămâna trecută, m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea”, spune Brigitte. Cătălin Moroşanu a încercat să le împace, reamintindu-le de perioada când se aveau ca două surori. Remarca lui a pus paie pe foc: „Nu suntem ca două surori, eu am prietene de o sută de ani!”, a răbufnit Brigitte.

ferma-2019-pro-tv-brigitte-nastase-la-duel-ioana-filimon.jpg

brigitte nastase
Brigitte Năstase a avut replici dure la adresa Ioanei Filimon
foto: PRO TV

Replici acide între Brigitte Năstase și Ioana Filimon

S-au spus cuvinte grele în ediţia din 6 martie de la „Ferma”, iar Brigitte a întrecut din nou măsura. Alianţa dintre Brigitte şi Ioana s-a încheiat oficial. Moroşanu s-a aflat între ciocan şi nicovală, deşi a înclinat să fie de partea Ioanei. Ioana s-a străduit din răsputeri să se abţină să nu ţipe la Brigitte.

Brigitte: Normal că noi ne vom lupta, doar nu o sa ne luptăm cu lupul? Trebuia să îmi dau seama că săptămâna trecută m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea. Adica eu sunt un om corect, când spun ceva fac, indiferent că e în defavoarea mea. Mă doare în 14 pe cine rănesc!

Moroşanu: Băi, calmaţi-vă, sunteţi prietenele cele mai bune!

Brigitte: Nu suntem, eu am prietene de o sută de ani!

Ioana: E OK, am înţeles, nu mai suntem prietene!

Moroşanu: M-am simţit prost pentru Ioana, s-a luat aiurea de ea!

Ioana: Brigitte azi îţi e prietenă, mâine te vorbeşte de rău, poimaine hai că poate vorbim şi răspoimâine dă cu tine de pământ.

Brigitte, către Ioana: Marş, stai pe la uşi să asculţi! Ia viteză, eşti o falsă şi te-ai folosit de mine!

Brigitte a avut mai meciuri la „Fermă” cu Claudia Pavel și Carmen Negoiță

De când a intrat în reality-showul „Ferma”, Brigitte a ținut-o din scandal în scandal. Ea s-a mai certat cu Claudia Pavel şi cu Carmen Negoiţă, pe care le-a acuzat că ar fi împărţit același bărbat la un moment dat. Pe Claudia Pavel a acuzat-o și că s-ar fi iubit cu primul ei soț, Octavian Sfăt: „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”. Ca urmare a acestei acuzații grave, Claudia Pavel – Cream se gândește serios să o invite la tribunal pe Brigitte.

 

Citeşte şi:

Ferma 2019. Claudia Pavel, recital de cuvinte grele la adresa «rivalei» : «Golancă, perversă, puşcăriaşă!»

Exclusiv! Carmen Negoiţă, adevărul despre relaţia cu Brigitte şi secretele de la “Ferma 2019”

 

Loading...

Citește și

  • Deși este abia a treia seară de emisiune, „Ferma” deja reușește să încingă spiritele între concurenți. Conviețuirea în condiții grele și de stres a trezit în aceștia câteva orgolii vechi, care au culminat cu o criză de nervi. Brigitte Năstase a fost protagonista primului „război” al celei mai noi emisiuni de la Pro TV, după ce comportamentul Claudiei Pavel a făcut-o pe vedetă să clacheze și să renunțe la orice urmă de diplomație.

  • Toată lumea a crezut că şi-au spus „Adio!”, însă Brigitte Năstase (42 de ani) şi Cornel Oană (35 de ani) sunt căsătoriţi civil şi îşi doresc nu doar să facă nunta, ci să aibă şi un copil împreună. Doar că plecarea brunetei la reality-show-ul „Ferma” (Pro TV) a avut loc într-un moment tensionat, iar distanţa i-a făcut şi mai conştienţi de sentimentele lor.