Ferma 2019. Marius Crăciun şi fratele lui au împărţit aceeaşi pereche de pantofi

marius_craciun_ferma.jpg

marius craciun ferma
Marius Crăciun s-a plâns colegilor de la Fermă 2019
Foto: arhivă personală

Toată copilăria şi adolescenţa lui Marius Crăciun au stat sub semnul problemelor financiare. Concurentul de la Ferma 2019 şi-a deschis sufletul în faţa colegilor în episodul de marţi seara (7 mai), cărira le-a povestit printre lacrimi că familia lui era atât de săracă încât el şi fratele lui purtau aceeşi pereche de încălţăminte şi ieşeau pe rând din casă. Concurentul s-a înscris la emisiunea de la Pro Tv sperând că va câştiga marele premiu de 50.000 de euro pus în joc şi îşi va scoate părinţii din datorii.

Marius Crăciun (23 de ani) face paşi mici, dar siguri spre marea finală de la Ferma 2019. Concurentul, originar din Piteşti, care în trecut a participat la Ninja Warrior România, tot la Pro Tv, a fost cooptat în acest nou proiect tv, fiind cotat cu şanse mari să plece acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Impresionaţi de situaţia lui materială nu tocmai fericită, colegii din Fermă au avut grijă să-l protejeze cât mai mult, iar mărturisirile făcute de sportiv în episodul de marţi seară (7 mai) i-au determinat pe aceştia să-i sară din nou în ajutor. 

Marius Crăciun a izbucnit în lacrimi la Ferma 2019

"Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi frate-miu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să mă duc şi eu în continuare la şcoală.

marius_craciun.jpg

marius craciun
Marius Crăciun a primit porecla "Monkey" datorită abilităţilor sale extraordinare de a se căţăra
Foto: arhivă personală

Am ţinut foarte mult toate aceste greutăţi în mine fără să le ştie altcineva pentru că nu îmi place să mă plâng. Am considerat că sunt alţii care au probleme şi mai grave decât mine. Am ajuns să fiu atât de optimist încât m-aş putea arunca de la etaj considerând că înainte cu doi metri de pământ aş putea zbura. Dumnezeu mi-a arătat foarte multe lucruri în viaţă", a spus Marius Crăciun printre lacrimi.

Cătălin Moroşanu a fost primul care l-a rugat pe Florin Pastramă să-l ajute pe Marius cu un apartament într-unul dintre imobilele pe care el spune că le ridică. Marius Crăciun a fost susţinut la Ninja Warrior de prieteni şi de mamă, care au stat cu sufletul la gură în tribune. tatăl sportivului suferă de mai mulţi ani de Alzheimer, afecţiune din pricina căreia uneori nu-şi recunoaşte fiul. 

Cine este Marius Crăciun. Ce poreclă are şi cum a ajuns la Ferma 2019

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Marius Crăciun face parte din lotul național olimpic la Judo și a reușit să ajungă în finala Ninja Warrior, competiție difuzată de Pro TV, în trecut. I se spune "Monkey" ( n.r. maimuţa) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător şi a demonstrat cu brio că are forţă în braţe. Este optimist și ambițios şi deşi în Fermă nu prea a atras atenţia asupra lui, fiind unul dintre cei mai liniştiţi concurenţi, Marius Crăciun s-a făcut totuşi remarcat datorită apropierii dintre el şi Diana Belbiţă, şi ea fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. Celor doi nu le-a fost greu să se împrietenească datorită pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact.  

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte! Ce răspuns a dat vedeta

 

   

Loading...

Citește și

  • marius craciun ferma 2019

    Marius Crăciun a intrat la Ferma 2019 cu gândul să ajungă în finală şi să câştige marele premiu de 50.000 de euro, pus în joc, pentru a-şi ajuta familia înglodată în datorii. Sportiv de performanţă, tânărul de 23 de ani şi-a văzut liniştit de toate sarcinile care i s-au trasat, nu s-a certat cu nimeni şi a stat mai mult pe lângă Diana Belbiţă, între cei doi chiar speculându-se o idilă. Marius Crăciun nu este însă la primul lui show la Pro Tv.

  • catalin morosanu fermier sef

    Cel mai harnic concurent de la Ferma 2019, Cătălin Moroşanu, a ajuns în această săptămână fermier-şef după o probă grea pe care a câştigat-o în faţa lui Silviu Ţolu. Luptătorul a demonstrat că are o mare putere de concentrare şi la finalul serii a fost declarat învingător. Urmează ca în episodul de miercuri (27 februarue) să desemneze cei doi servitori şi mai apoi pe unul dintre ei să-l trimită la duel.