Ferma 2019. Concurs de idile, flirturi şi combinaţii. 6 vedete s-au aprins în emisiune

10_brigitte-florin-pastrama-ferma-pro-tv.jpg

Florin Pastramă s-a mutat deja în vila din Pipera a Brigittei
Foto:Arhivă personală

Reality-show-ul “Ferma” , filmat într-o zonă pitorească din judeţul Caraş-Severin, a început în urmă cu aproximativ trei luni, iar între cei 18 concurenţi s-au format legături mai mult sau mai puţin amicale, unele dintre ele sfidând relaţiile pe care aceştia le aveau acasă cu partenerii. Peisajul feeric din jur, faptul că s-au aflat aparte departe de lumea dezlănţuită şi nu au avut acces la telefon mobil, tabletă sau altă invenţie tehnologică modernă i-a determinat pe concurenţi să caute apropierea umană mai mult decât de obicei. Iată care au fost idilele născute la Fermă şi ce gesturi nesăbuite au făcut unii concurenţi, loviţi de săgeţile lui Cupidon.

Florin Pastramă şi Brigitte Năstase

Florin Pastramă a păşit în platoul reality show-ului de la Pro Tv, având statutul de bărbat logodit cu frumoasa Raluca Podea, pe care a cerut-o de soţie cu puţin timp înainte de începerea emisiunii care a destrămat cupluri şi a rupt logodne. Odată ajuns în Caraş-Severin, Pastramă a uitat de promisiunile făcute femeii de acasă şi a început să facă ochi dulci colegelor sale. Prima căreia Pastramă i-a rostit vorbe de dragoste a fost blonda Otniela, însă aceasta nu i-a răspuns avansurilor, căci atenţia ei a fost focusată asupra DJ-ului şi fotografului Vali Bărbulescu.

10-11-vedete-pastrama-poza-noua-2.jpg

brigitte si florin pastrama
Brigitte şi Florin Pastramă i-au contrariat pe cei din jur cu atitudinea pe care au avut-o şi gesturile de iubire pe care le-au afişat
Foto:PRO TV

Florin Pastramă nu a suferit prea mult, a împărţit complimente în stânga şi în dreapta, zâmbindu-le colegelor şi făcând uneori comentatii câtuşi de puţin elegante, însă intrarea lui Brigitte Năstase în cometiţie l-a determinat să îşi canalizeze energia şi farmecul de Don Juan asupra fostei soţii a lui Ilie Năstase.

În ciuda faptului că Birigitte Năstase a intrat în competiţie ca femeie logodită, acasă aşteptând-o Corneliu Oană, bărbatul în grija căreia se aflau şi copii brunetei pe perioada concursului, ea a fost prinsă în mrejele iubirii pentru altcineva mai repede decât s-ar fi aşteptat telespectatorii. Florin Pastramă a copleşit-o cu atenţia sa şi i-a furat săruturi, cei doi ajungând să ce comporte ca un cuplu, spre consternarea tuturor celorlalţi participanţi. Şi-au făcut masaj recipric, şi-au vorbit murdar crezând că unele dintre camerele de filmat nu ar putea capta discuţia şi s-au rugat cu patos amândoi, căci Brigitte ţine foarte mult la aspectele religioase.

briggite-si-pastrama.jpg

brigitte si florin pastrama
Brigitte a uitat că are un logodnic acasă şi s-a sărutat pătimaş cu Florin Pastramă
Foto: Captură video

Atât partenera de viaţă a lui Florin Pastramă, cât şi logodnicul lui Brigitte au decis să se retragă din relaţiile avute cu cei doi amorezi şi să îi lase să-şi trăiască povestea de iubire nestingheriţi. Raluca Podea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! Pe străzile din nordul Capitalei, având o mimă lipsită de chef, semn că dezamagirea pe care i-a provocat-o Florin Pastramă a fost una profundă. Pe de altă parte, Corneliu Oană nu este trist, ci determinat să nu o ierte pe Brigitte pentru modul lipsit de tact în care s-a comportat la emisiune.

„Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de așa ceva. Avea încrederea în ea, dar iată că s-a înșelat amarnic. El și-a făcut bagajul și a plecat de acolo încă de săptămâna trecută, după ce a văzut prima scenă incriminatoare. Inițial a crezut că e regie și a mai așteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr și a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de față, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall”, au spus, pentru click.ro, surse din preajma lui Corneliu.

Vali Bărbulescu şi Otniela Sandu

Un alt bărbat care a părut să uite preţ de câteva săptămâni angajamentele de acasă a fost DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu. Fostul DJ a flirtat o perioadă de timp cu una dintre colegele lui cu care a împărțit „baraca bandiților”, Otniela, care a reușit să fure mai multe inimi pe parcursul show-ului. Blondina părea însă că îi împărtășea sentimentele lui Bărbulescu, acest lucru observându-se în special după ce concurentul a părăsit Ferma.

v112-vali.jpg

vali si otniela
Vali Bărbulescu a fost nedespărţit de Otniela în perioada competiţiei
Foto:PRO TV

Discuţiile dintre Vali li Otinela au fost unele care au depăşit cu mult graniţele unei prietenii, iar la un moment dat acesta i-a propus Otnielei ca atunci când vor părăsi ambii competiţia să se întâlnească în Bucureşti pentru a ieşi în oraş în variant de trei persoane, adică el, Otniela şi iubita –sexy cu care este împreună de 10 ani, Delia Tudose. Pentru a fi mai convingător, Vali a adăugat că iubita sa este bisexuală şi o persoană foarte deschisă la minte.

Planurile făcute de cei doi sub clar de lună par să nu îşi găsească totuşi finalitatea, căci, odată ajuns în Bucureşti, Vali şi-a schimbat complet opinia şi afirmă clar că între el şi Otilia a fost doar o joacă nevinovată.

v212-66.jpg

delia
Delia este iubita lui Vali Bărbulescu de 10 ani
Foto:Arhivă personală

Plictisit de zvonurile potrivit cărora relaţia sa cu Delia ar fi în pericol din cauza apropierii manifestate în timpul competiţiei faţă de Otilia, Vali Bărbulescu a scris un emsajpe pagina personal de Facebook prin care a încercat să lămurească situaţia pentru totdeauna.

“Nici de Otniela nu auzisem, nici nu știam că există. I-am cunoscut pe fiecare, am stat de vorbă cu fiecare. Toți au câte ceva fain. La fel, toți au câte ceva care nu a rezonat cu mine”, a declarat Vali Bărbulescu.

vali-barbulescu-iubita-delia-tudose_1.jpg

vali si iubita
Vali Bărbulescu nu a fost primit călduros de iubita sa, la întoarcerea în Bucureşti
Foto:Mihai Ionescu

„Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, a afirmat el.

Marius Crăciun şi Diana Belbiţă 

Diana Belbiţă s-a apropiat de Marius Crăciun şi nu doar o singură dată a împărţit priviri complice cu acesta. Într-o seară, de îndată ce s-a dat stingerea în casă, Marius s-a furișat în patul Dianei, următoarele minute fiind condimentate cu alinturi, îmbrățișări, mângâieri ascunse.

"Nu, nu am o relație. Nu am o relație de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe carieră. Cereri în căsătorie am primit o grămadă. Eu încă îl astept pe tipul acela  care să îmi placă atât de tare încât să fiu eu prima care îi zice, să fie atracția aceea bruscă. Efectiv să mi se pună pata pe el și să spun că orice face este perfect, este genial", a declarat Diana Belbiță, cu puţin timp în urmă, aşadar nu este exclusă înfiriparea unei poveşti de dragoste, ţinând cont că şi Marius este disponibil emoţional. 

Kamara şi Geanina Ilieş

Kamara (43 de ani) s-a încumetat să-i lase Geaninei câteva rânduri. Descoperit de vedeta tv, artistul o roagă să vorbească mai încet, în timp ce îi explică direct că nu are nicio şansă la inima ei. "Kamara, nu e loc!", este răspunsul scurt al Geaninei.

Discuţia se precipită şi de la un schimb de replici, cei doi ajung să se certe din senin.

"Afară, lasă-mă în pace! Eşti o fiinţă superioară şi nimnei nu poate să îţi zică nimic, nu greşeşti cu absolut nimic. Tu eşti Perfectă. Prea te dai în spactacol, prea faci show. O să se vadă jocul tău fix când o să ajungem în Fermă, o să ţi se vadă adevărata faţă. Eşti anostă!", i-a reproşat Kamara colegei sale.

ferma_0.png

geanina-ilies-kamara
Geanina Ilieş i-a tăiat aripile lui Kamara, spunându-i că nu are şanse să îi câştige inima
Foto: Captură video

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1