Ferma 2019. Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică

brigitte_si_florin_1.jpg

brigitte nastase florin pastrama
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, mult prea apropiaţi, în pat, la "Ferma"
foto: Pro Tv

Încurcate mai sunt căile dragostei. În timp ce acasă, partenerii oficiali tună şi fulgeră, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă îşi consumă idila de la Ferma 2019, liniştiţi, în văzul tuturor. În episodul de joi, povestea celor doi ajunge în faţa preotului.

Florin Pastramă se confruntă cu o dilemă: iubește două femei în același timp, dar nu știe pe care să o aleagă. Brigitte Năstase este cea care are grijă de el și cu care împarte același pat, dar inima lui bate și pentru Otniela Sandu. Cu toate acestea, Pastramă o duce pe Brigitte la o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde au loc filmările emisiunii, și îi jură credință. Concurenții rămân muți de uimire când cei doi se întorc și fac un anunț important. Ceea ce văd însă, telespectatorii este filmat în urmă cu mai bine de o lună.

Când şi-au jurat de fapt credinţă Pastramă şi Brigitte

Click! a aflat, în exclusivitate, că logodna celor doi a avut loc la sfărşitul lunii februarie, după ce Paula Pavel a fost eliminată din competiţie. Cei doi şi-au dat seama că toate scenele cu ei au fost difuzate pe micile ecrane şi că au rămas fără partenerii oficiali. De altfel, Raluca Podea, iubita lui Pastramă i-a dat papucii cu mult timp înainte de idila cu Brigitte, iar Corneliu Oană a părăsit şi el vila brunetei din Pipera.

brigitte_si_florin_2.jpg

brigitte nastase florin pastrama
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă
foto: Pro Tv

Surse din interiorul Fermei au mărturisit pentru Click! că secvenţele cu cei doi sunt mult mai fierbinţi şi mai multe decât s-au văzut pe micile ecrane. În plus, cuplul nou format a petrecut şi Paştele în Fermă, deşi acesta este pe 28 aprilie, iar ei au filmat secvenţele respective în urmă cu trei săptămâni.

Ce concurent surpriză intră în Fermă

După eliminarea lui Remus Boroiu, producăorii emisiunii s-au gândit că nu le lase pe admiratoarele show-ului să suspinde prea mult după el, aşa că i-au găsit un înlocuitor. Este vorba de un nou concurent, bărbat, care va face ca plecarea lui Remus să nu mai fie atât de greu resimţită.

matei1.jpg

matei negrescu
Matei a fost ispită la "Insula Iubirii"
Foto: Antena 1

Click! a aflat că este vorba de Matei Negrescu, ispita de la Insula iubirii”, de la Antena 1, actor în „Valea Mută” de la HBO, model în diverse reclame. Matei Negrescu îşi va juca şi „Ferma” rolul de Don Juan. Va defila prin faţa colegelor sale la bustul gol.

„Ferma – Un nou început!”, lider de audiență

Ediția de miercuri, „Ferma – Un nou început!” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, PRO TV a condus topul 8.1 puncte de rating și 23.9% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund care obținut 6.0 puncte de rating și 17.7% share. Peste 1.5 milioane de români au urmărit fiecare minut al ediției de ieri seară.

 

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

Sărutări pătimaşe la Ferma 2019. Brigitte Năstase a cedat avansurilor lui Florin Pastramă

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1