Sărutări pătimaşe la Ferma 2019. Brigitte Năstase a cedat avansurilor lui Florin Pastramă

brigitte-pastrama.jpg

Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, mult prea apropiaţi, în pat, la "Ferma"
Foto: captură Pro TV

Spectacol total oferit de Brigitte Năstase la Ferma 2019. După scenele repetate în care fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a ieşit din minţi şi s-a certat pe rând cu mai mulţi concurenţi, acum bruneta este protagonisa unor momente fierbinţi, chiar în dormitorul de la Ferma. Florin Pastramă și Brigitte Năstase au dormit în același pat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat sub privirile uimite ale celor din jur.

Nimic nu o poate opri pe Brigitte Năstase. Bruneta a susţinut sus şi tare că face doar ce vrea ea şi ne-a şi demonstrat acest lucru. Nici camerele de luat vederi, care surpins tot, nu au intimidat-o pe fosta soţie a lui Ilie Năstase, care a cedat avansurilor repetate făcute de Florin Pastramă. După câteva zile în care s-au tachinat, cei doi au trecut la fapte. Au dormit în acelaşi pat, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat sub privirile stupefiate ale colegilor. Picanteriile dintre cei doi şi imagini cu ei în care se sărută pătimaş vor continua și marți, 26 martie, când ceilalți concurenți își vor spune părerea cu privire la idila dintre cei doi. „Pe bune? Bro, nu îmi vine să cred așa ceva”, spune Cătălin Moroșanu. 

brigitte-si-pastrama-2.jpg

Brigitte și Pastramă la Fermă
Au dormit în acelaşi pat, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat
Foto: captură Pro TV

 

Cum a convins-o Florin Pastramă pe Brigitte Năstase să-i accepte avansurile

briggite-si-pastrama.jpg

Brigitte a uitat că are iubit acasă
Foto: captură Pro TV

 

Florin Pastramă ştie ce vrea şi pare că nu se lasă până nu obţine. Îi plac femeile frumoase pentru care are o adevărată slăbiciune, aşa că după ce şi-a încercat norocul cu colegele din colibă, a trecut la femeile din Fermă. Prima la care s-a oprit a fost Brigitte Năstase. Iniţial, el a început să-i facă avansuri prin mici gesturi. După un masaj şi câteva declaraţii spumoase, cei doi au trecut direct la fapte, spre surdinderea celor din jur. Dacă Pastramă nu mai are nimic de pierdut, fiind deja părăsăit de Raluca Podea, iubita care îl aştepta acasă, Brigitte l-a făcut să vadă roşu în faţa ochilor pe Corneliu Oană, tânărul cu care are o relaţie de ceva timp."Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, ne-a mărturisit el stupefiat când a aflat că iubita lui a călcat strâmb. 

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Florin Pastramă a sărit să îl bată pe Kamara! Otniela, cauza intrigilor din competiție

Ce a decis Claudia Pavel legat de Brigitte Năstase: "Nu o ia nimeni în serios pe această femeie"

Loading...

Citește și

  • florin pastrama ferma 2019

    Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

  • concurenti ferma

    Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă oferă primele imagini de acolo. După ce Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu au prezentat „Ferma Vedetelor”, show-uri filmate în ţară şi în Cipru, PRO TV a schimbat formatul, titlul emisiunii şi prezentatorii. „Ferma 2019” va începe pe 29 ianuarie şi îi va scoate pe concurenţi din zona de confort, iar gazdele Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi Cristian Bozgan vor fi aşa cum nu aţi văzut vreodată un cuplu de prezentatori.