Exclusiv! Tatăl Andreei Bălan a aflat de nuntă de la vecini! Își pregătise costumul și spera să fie invitat

andreea-balan-nunta.jpg

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea
Foto: Facebook

Zi plină de emoții în familia Andreei Bălan! Vedeta s-a cununat civil cu partenerul ei de viață sâmbătă, 10 august, iar fericirea a fost sentimentul general care a domnit peste întregul eveniment. Pentru unii membrii ai familiei vedetei însă, emoțiile nu au fost de natură pozitivă, tatăl acesteia, Săndel Bălan, nefiind invitat la eveniment, gest care l-a întristat profund, deși se bucură pentru marea zi a fiicei lui.

După ce atât artista, cât și familia ei, au trecut prin clipe de cumpănă în momentul în care Andreea a adus-o pe lume pe cea de-a doua ei fetiță, suferind atunci un stop cardio-respirator în timpul cezarienei, în prezent viața vedetei s-a întors pe un făgaș normal și astrele par că îi surâd din nou acesteia. Andreea Bălan și-a unit și în fața legii destinul de cel care i-a fost mereu alături în momentele critice și care i-a dăruit și doi copii, partenerul ei de viață, actorul George Burcea.

sandel-balan-andreea-balan_stinga.jpg

Andreea și Săndel Bălan
Foto: Arhivă personală

Andreea Bălan nu și-a invitat tatăl la cununia civilă cu George Burcea

Ziua de sâmbătă, 10 august, a fost una extrem de fericită pentru cântăreață și apropiații ei, însă un membru cheie al familiei acesteia a lipsit de la marele eveniment. Surse apropiate familiei vedetei au declarat pentru Click! că marele absent a fost tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, care și-ar fi dorit din tot sufletul să îi fie alături fiicei lui în aceste clipe emoționante, însă nu a fost invitat la cununia civilă a artistei. 

Mai mult decât atât, deși bărbatul știa că fiica lui urmează să facă pasul cel mare în viitorul apropiat și își pregătise toate necesare pentru eveniment, se pare că acesta a aflat prin intermediul rețelelor de socializare că Andreea s-a cununat civil cu George Burcea, el nefiind anunțat de data în care cei doi soți au pășit în fața stării civile.

andreea-balan-nunta2.jpg

Tatăl Andreei Bălan nu a fost invitat la cununia civilă a acesteia
Foto: Arhivă personală

Aceleași surse au declarat pentru Click! că Săndel Bălan își pregătise un costum special pentru marele eveniment și spera să fie invitat la cununie, însă în ziua cea mare în care fiica lui se căsătorea civil, el era la Ploiești, singur în casă, aflând de pe Facebook detaliile legate cu privire la eveniment. Soția lui, mama Andreei, a fost însă invitată, cele două ținând ascuns de el data cununiei civile. Săndel Bălan a trecut prin momente jenante atunci când vecinii l-au căutat să-l felicite pentru cununia fiicei lui, el neștiind măcar că evenimentul a avut deja loc. Potrivit apropiaților familiei, bărbatul nu ar fi „bine-venit” nici la nunta Andreei. 

andreea-nunta2.jpg

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil alături de fetițele lor, Ella și Clara
Foto: Instagram

Nu se cunosct exact motivele care au determinat-o pe Andreea Bălan să nu își invite tatăl la cununia ei civilă, însă se pare că disensiunile dintre ei nu s-au rezolvat. „A fost la ea la spital...A plâns că îi moare fata...Azi în marea zi stă singur în casă și trist. A tot sperat până în ultima clipă că va fi invitat. Își pregătise costumul. Nu e invitat nici la nuntă”, au spus apropiații familiei. 

 

Citește și: 

Andreea Bălan și-a reluat acrobațiile mai repede decât i-au spus medicii. ”Totul ține de ambiție”

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta din toamnă cu George Burcea

 

 

Loading...

Citește și